Costa Investments Real Estate

Het grootste aanbod huizen aan de Spaanse Costa's

Costa Blanca Resale

pfc

Costa Blanca

morai

Costa del Sol

slg

Alle Spaanse Costa’s

horeca

Costa Calida

bluemed foto

Grootste huizen aanbod aan alle Spaanse Costa's !!

Costa Investments Real Estate heeft voor u op een site het grootste huizenaanbod zowel nieuwbouw of bestaande bouw aan alle Spaanse Costa's, Ibiza en Mallorca!!! Zoekt u een Villa, Appartement of Townhouse, dan kunnen wij u behulpzaam zijn. Onderzoeken de bouw en alle vereiste papieren.Helpen u bij het openen van een bankrekeningnummer en belastingnummer (NIE), aansluiten van water en elektra. Mail ons al uw wensen, budget, uw naam en telefoonnummer.

Verder zoeken met meerdere makelaars niet meer nodig omdat wij beschikken over het hele huizenaanbod van 850 makelaars. Wij hebben uw droomhuis waar u op zoek naar bent, dat is zeker !! Wilt u zelf niet zoeken uit het aanbod dan kunnen wij dit doen. Mail ons al uw wensen, budget en welke Costa en plaats uw voorkeur heeft. Ons advies is vrijblijvend en geheel gratis.Wij melden u aan bij een van onze makelaars die met u een afspraak maken voor een bezichtiging en later met het hele aankoopproces en openen van een bankrekening in Spanje.

Costa Investments Real Estate werkt al 10 jaar samen met een groot aantal makelaars aan alle Costa's.Wij kunnen u meer dan 30000 huizen aanbieden zowel nieuwbouw als bestaande bouw aan alle Spaanse Costa's, Mallorca en Ibiza.Wij hebben toegang tot vrijwel alle huizen die er te koop staan ook de laatste koopjes, bankbeslagen, bars, restaurants, hotels en nieuwe projecten.Volledige aankoopbegeleiding door onze makelaars in Spanje.Hypotheek mogelijk van 60 tot 70%.

De eerste stap is het duidelijk in kaart brengen van uw wensen.Aan de hand van uw wensen sturen wij u een selectie uit ons aanbod.Daarna kunnen wij een goed voorbereid arrangement naar Spanje voor u verzorgen.Tijdens uw bezoek kunt u projecten en woningen bezichtigen,maar ook afspraken maken met locale instanties zoals bank, notaris en advokaat.

Kantoren in Marbella-Elviria-Benalmadena-Fuengirola Nueva Andalucia -Puerto Banus-Rojales- Alicante-Torrevieja-Finestrat-Benijofar-Moraira-Altea-Barcelona-Ibiza-Mallorca-Empuriabrava

 Wij zijn er voor U !! Bereikbaar 7 dagen per week van 10.00 uur tot 22.00 uur +31 6 22742886

Binnen 24 uur hebben wij uw droomhuis gevonden en maken voor u graag een afspraak met een van onze makelaars in Spanje voor een bezichtiging.j.

Vragen? Contact

Vermeld uw telefoonnummer als u teruggebeld wilt worden

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.