Costa Investments Real Estate

Het grootste aanbod huizen aan de Spaanse Costa's

Costa Blanca Resale

pfc

Costa Blanca

morai

Costa del Sol

slg

Alle Spaanse Costa’s

horeca

Costa Calida

bluemed foto

Nieuw concept !! Samen huren veel voordeliger ?

Nieuw concept van Costa Investments Real Estate. Al een jaar succesvol verlopen. Eerst huren dan wellicht kopen ( niet verplicht uiteraard) aan de Costa Blanca of de Costa del Sol. U bent van plan een huis te kopen maar u weet nog niet aan welke Spaanse Costa u zou willen investeren,dan is dit een idee om eerst eens een paar maanden rond te kijken welke omgeving u het meest bevalt.

U huurt met een aantal huurders ( of vrienden, familie of kennissen) een mooi appartement voor de duur van maximaal 11 maanden waarvan u er zelf 50 dagen  gebruik van kan maken.Meerdere deelnames mogelijk.In overleg met de andere huurders bepaalt u welke datum of periode. Het kan zijn dat u kiest voor 7x een week of een aantal weekenden enz.enz.

Kosten 150 euro per maand of eenmalig 1650 euro per jaar. Dat is gemiddeld 1650 voor 7 weken verblijf.236 euro per week ook in het hoog seizoen is dit zeer voordelig. De huurprijs voor een appartement ligt dan zeker 2x zo hoog en nog hoger.Let wel u heeft dan de beschikking over een appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers. Maximaal 4 personen.Maximale huurdeelnemers 5 of wel 2 of 4 personen.

Heeft u interesse in deze unieke vorm van vakantie,vraag ons naar de volledige informatie.Bel of mail ons en schrijf u nu in.

Bij voldoende deelnemers starten wij weer in Februari 2019.Schrijf u in onder vermelding van uw interesse  Costa Blanca of Costa del Sol.

Vragen? Contact

Vermeld uw telefoonnummer als u teruggebeld wilt worden

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.