Salobreña

Welkom in Salobreña, een schilderachtig dorp aan de zuidelijke kust van Spanje, waar geschiedenis, cultuur en prachtige landschappen samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Salobreña heeft veel te bieden:

Castillo de Salobreña: Ontdek het indrukwekkende Castillo de Salobreña, een kasteel op een heuvel met een rijke geschiedenis en adembenemende uitzichten op de omgeving.

Playa de la Charca: Geniet van de zon op Playa de la Charca, een charmant strand aan de voet van het kasteel, omringd door witte huizen en de azuurblauwe Middellandse Zee.

Casco Antiguo: Verken het historische centrum, ook wel het Casco Antiguo genoemd, met zijn smalle geplaveide straatjes, witgekalkte huizen en bloemrijke patio’s.

Parque de la Fuente: Ontspan in Parque de la Fuente, een park met weelderige tuinen en fonteinen, ideaal voor een rustige wandeling en het bewonderen van de lokale flora.

Mirador de Monte de los Almendros: Bewonder het panoramische uitzicht vanaf Mirador de Monte de los Almendros, een uitkijkpunt waar je een adembenemend zicht hebt op de kustlijn en de bergen.

Ambachtelijke winkels: Bezoek de ambachtelijke winkels in het centrum, waar je lokale handgemaakte producten en souvenirs kunt ontdekken.

Lokale gastronomie in Calle Real: Proef de lokale gastronomie in Calle Real, waar gezellige restaurants en tapasbars je uitnodigen om te genieten van traditionele Spaanse gerechten.

Salobreña biedt een ontspannen sfeer met een mix van geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Of je nu door de oude straatjes wilt dwalen, wilt genieten van de lokale keuken of gewoon wilt ontspannen aan het strand, Salobreña nodigt je uit om de charme van dit dorp te ervaren. Laat je betoveren door de eenvoudige schoonheid van Salobreña!