Costa de Valencia: zonnig wonen aan de golf van Valencia

Stel je voor: een betoverende kustlijn met brede zandstranden omgeven door appartementsgebouwen en afgelegen baaien met charmante boerderijen en landhuizen. Welkom bij de Costa de Valencia, jouw toegangspoort tot een uniek stukje Spanje.

Zonnige hoogtepunten: De Costa de Valencia, gelegen aan de Golf van Valencia, onderscheidt zich door zijn eigen karakter. Van boven Valencia tot aan Xàbia biedt het diverse landschappen, van bruisende stranden tot serene baaien.

Valencia’s pracht: De bruisende havenstad Valencia, de hoofdstad van de Costa de Valencia, verleidt je met zijn historische pracht, Romeinse ruïnes, en de geboorteplaats van de beroemde paella. Ontdek de Spaanse levensstijl op de stranden of maak wandelingen in het natuurpark Parque Natural de la Albufera, ten zuiden van de stad.

Culturele juweeltjes: Gandia, met een rijk historisch centrum, biedt hoogtepunten zoals het klooster van Sant Jeroni de Cotalba. In de buurt ligt het natuurpark Parpalló-Borrel, met de indrukwekkende Cueva del Parpalló, een oude grot uit het Paleolithicum.

Natuurpracht in Xàbia: Xàbia, tussen Costa de Valencia en Costa Blanca, betovert met zijn kustplaats en het nabijgelegen natuurpark Montgó. Ontdek pittoreske baaien en geniet van adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee bij de kapen Cabo de San Antonio en Cabo La Nao, met La Granadella als het mooiste strand.

Costa Investments Real Estate begeleidt je naar jouw Spaanse droomhuis aan de Costa de Valencia. Ontdek het unieke karakter van deze regio, waar zon, zee en cultuur samenkomen. Welkom bij de Costa de Valencia, waar wonen een zonnig avontuur is.

Laat ons je meenemen langs de meest bijzondere plaatsen

Valencia

Welkom in Valencia, een bruisende stad aan de oostkust van Spanje waar moderne levendigheid en traditionele charme samenkomen. Of je nu hier bent voor een stedentrip of overweegt om hier te wonen, Valencia heeft veel te bieden.

Onder andere:

De stad van kunsten en wetenschappen, historische wijk El Carmen, Turia park, La Malvarrosa strand, Mercado Central, Valenciaanse Paella en levendige avonden.
Lees verder

Gandia

Welkom in Gandia, een gezellige stad aan de oostkust van Spanje waar je kunt genieten van zon, cultuur en ontspanning. Of je nu hier bent voor een korte vakantie of overweegt om hier te wonen, Gandia heeft veel te bieden.

Onder andere:

Zonnige stranden, een historisch centrum, Alquería del Duc, Parque Natural de la Marjal de Gandia, Palacio Ducal, lokale gastronomie en levendige avonden.
Lees verder

Cullera

Welkom in Cullera, een sfeervolle kustplaats in Spanje waar je kunt genieten van zon, strand en de ontspannen Spaanse sfeer. Of je nu hier bent voor een korte vakantie of denkt aan wonen, Cullera heeft veel te bieden.

Onder andere:

Zonnige stranden, een historisch kasteel, Mercado Municipal, Paseo Marítimo, een jachthaven, lokale gastronomie en een vriendelijke atmosfeer.
Lees verder

Sagunto

Welkom in Sagunto, een historische stad in Spanje waar geschiedenis, cultuur en ontspanning samenkomen. Of je nu hier bent voor een korte vakantie of overweegt om hier te wonen, Sagunto heeft veel te bieden.

Onder andere:

Een romeins theater, het kasteel van Sagunto, een historische wijk, Museo Arqueológico, Plaça del Cronista Chabret, Puente de Sagunto en lokale gastronomie.
Lees verder

Albufera

Welkom bij Albufera, een prachtig natuurlijk juweel nabij Valencia, Spanje, waar de rustgevende wateren en weelderige natuur een ideale ontsnapping bieden. Of je nu hier bent voor een dagtocht of een rustig uitje, Albufera heeft veel te bieden.

Onder andere:

Een natuurlijk meer, boottochten, zonsondergangen, El Palmar, lokale keuken, vogelobservatie en fietspaden.
Lees verder

Sueca

Welkom in Sueca, een charmante stad gelegen in de regio Valencia, Spanje, waar lokale tradities, geschiedenis en een warme sfeer samenkomen. Of je nu hier bent voor een kort bezoek of overweegt om hier te wonen, Sueca heeft veel te bieden.

Onder andere:

Plaza de l'Ajuntament, Museo Cervelló, fiestas en tradities, rijstvelden, Iglesia de Santa María, culinaire genoegens en een lokale markt.
Lees verder