Costa Cálida: Ontdek een verborgen juweel

Stel je voor: een onontdekte kustlijn van 250 kilometer met witte zandstranden, grillige kusten en betoverende baaien. Welkom aan de Costa Cálida, een verborgen juweel dat zich uitstrekt van San Pedro del Pinatar tot Aguilas.

Natuurlijke Pracht: Het meest opvallende kenmerk van Costa Cálida is de Mar Menor, een binnenzee afgesloten van de Middellandse Zee. Dit vormt het grootste natuurbad ter wereld, waar surfers en zeilers zich uitleven op het kalme water.

Historisch Erfgoed: Cartagena, een van de belangrijkste havensteden van Spanje, ademt geschiedenis. Gesticht in de Romeinse tijd, herbergt de stad schatten zoals een Romeins amfitheater en een tempel gewijd aan Jupiter, Juno en Minerva. Statige gebouwen uit de 18e, 19e en 20e eeuw sieren de straten.

Levendige Steden: Van Mazarron tot Aguilas biedt Costa Cálida een mix van pittoreske steden en bruisende gemeenschappen. San Pedro del Pinatar, aan de noordkant, staat bekend om zijn natuurparken en modderbaden met therapeutische eigenschappen. Los Alcázares, een charmante badplaats, verleidt met zijn stranden en promenades.

Costa Investments Real Estate begeleidt je naar jouw droomhuis aan de Costa Cálida. Ontdek het onontdekte, omarm de natuurlijke pracht en historische rijkdom. Welkom aan de Costa Cálida, waar rust en avontuur samenkomen.

Laat ons je meenemen langs de meest bijzondere plaatsen

La Manga del Mar Menor

Welkom in La Manga del Mar Menor, een unieke landtong aan de oostkust van Spanje, waar zowel de Middellandse Zee als de Mar Menor samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, La Manga del Mar Menor heeft veel te bieden.

Onder andere:

Stranden, watersportparadijs, La Manga Strip, jachthavens, Faro de Cabo de Palos, natuurreservaat Calblanque en zonsondergangen.
Lees verder

Cartagena

Welkom in Cartagena, een historische havenstad aan de zuidoostkust van Spanje, waar geschiedenis, cultuur en maritieme charme samenkomen. Of je nu hier bent voor een stedentrip of overweegt om hier te wonen, Cartagena heeft veel te bieden.

Onder andere:

Romeins theater, Castillo de la Concepción, modernistische architectuur, Museo Nacional de Arqueología Subacuática, Paseo del Puerto, Mercado de Santa Florentina en tapas in Plaza del Ayuntamiento.
Lees verder

Mazarrón

Welkom in Mazarrón, een schilderachtige kustplaats aan de Costa Cálida in Spanje, waar rust, strand en mediterrane charme samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Mazarrón heeft veel te bieden.

Onder andere:

Stranden, baaien van Cartagena, Puerto de Mazarrón, Bolnuevo Erosies, Mirador Cabezo de la Reya, Centro de Interpretación del Mar en tapas in de Plaza del Convento.
Lees verder

Águilas

Welkom in Águilas, een gezellige kustplaats aan de Costa Cálida in Spanje, waar zon, zee en Spaanse charme samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Águilas heeft veel te bieden

Onder andere:

Zon en zee, Castillo de San Juan, Museo Arqueológico, Carnaval van Águilas, Paseo de la Constitución, Plaza de España en lokale tapas.
Lees verder

San Pedro del Pinatar

Welkom in San Pedro del Pinatar, een gezellig kustplaatsje aan de Mar Menor in Spanje, waar ontspanning, natuur en lokale charme samenkomen. Of je nu hier bent voor een relaxte vakantie of overweegt om hier te wonen, San Pedro del Pinatar heeft veel te bieden.

Onder andere:

Strandplezier, Zoutlagunes, Natuurpark Salinas y Arenales de San Pedro, Paseo Marítimo, een lokale markt, Lo Pagán en tapas in de Calle Victor Pradera.
Lees verder

Los Alcázares

Welkom in Los Alcázares, een aangenaam kuststadje aan de Mar Menor in Spanje, waar ontspanning, stranden en lokale gastvrijheid samenkomen. Of je nu hier bent voor een rustige vakantie of overweegt om hier te wonen, Los Alcázares heeft veel te bieden.

Onder andere:

Playa de los Narejos, Paseo Marítimo, Stadstuinen, Plaza de la Constitución, watersportmogelijkheden, Mercado de Los Alcázares en tapas in de Calle Santa Teresa
Lees verder