Jouw Nederlandse makelaar in Spanje

Ons doel is om jouw droomhuis in Spanje te vinden die volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften. Samen gaan we op zoek naar jouw toekomstige huis in Spanje en begeleiden we je tijdens het gehele proces. Zo kun jij heerlijk genieten aan de Costa!

Inmiddels is Costa Investments Real Estate al een flink aantal jaren actief. Door deze jaren aan ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd in zowel Nederland als Spanje. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van het aanbod vastgoed in de kustgebieden. Daarnaast krijg je in Spanje te maken met andere wetgevingen en culturen dan in Nederland. Wij hebben hier ruime ervaring mee en kunnen je daardoor goed helpen tijdens jouw zoektocht.

Bij Costa Investments Real Estate

Staat persoonlijke aandacht voorop

Verloopt alle communicatie in het Nederlands

Helpen wij jou met het kopen en verkopen van een woning in Spanje

Werken we met gecertificeerde Spaanse makelaars

Zorgen we ervoor dat jij kunt genieten aan de Costa

Ons team

Het team van Costa Investments Real Estate bestaat uit verschillende professionals die jou verder kunnen helpen. Onze experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed en kunnen jou begeleiden gedurende het proces van aankoop. Daarnaast werken wij alleen samen met gecertificeerde makelaars. 

Walter is het gezicht achter Costa Investments Real Estate. Met jarenlange ervaring in hospitality is het zijn missie om het mensen naar hun zin te maken. Hij gaat graag op zoek naar de mooiste huizen en denkt met je mee. Spanje is zijn favoriete vakantieland en hij is dan ook regelmatig te vinden aan de Costa’s. Daarnaast heeft Walter verschillende reizen georganiseerd naar onder andere Zuid-Frankrijk, Lapland en Egypte. Met een groot netwerk in zowel Nederland als Spanje weet Walter precies waar hij moet zijn voor jouw droomhuis.

Huis of appartement kopen in Spanje

Wil je graag een huis of appartement in Spanje kopen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met deze zoektocht, gewoon vertrouwd in het Nederlands. Wij brengen je in contact met de juiste personen zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Samen gaan we jouw droom realiseren.

Costa Investments

Contactformulier