Costa Tropical: Fijn genieten aan de Zuid-Spaanse kust

Costa Tropical, in het zonnige zuiden van Spanje, is gewoon prachtig! Van het mooie Almuñécar tot het gezellige La Herradura, hier is het perfect voor relaxen en genieten.

Tropische vruchten en mooie uitzichten: Costa Tropical staat bekend om bananen, mango’s en papaja’s. Rijd langs de kust voor mooie uitzichten op de zee en bergen. Bezoek levendig Almuñécar voor kleurrijke markten en lekkere lokale dingen.

Geschiedenis en Ontspanning: Ontdek oude plekken in steden zoals Salobreña en Almuñécar, met mooie Moorse invloeden. Het kasteel van Salobreña geeft een mooi uitzicht. Relax op warme stranden in La Herradura en Almuñécar, wandel door leuke straatjes en eet lekker in lokale restaurantjes.

Costa Tropical: Natuur en leuk samen: Dit deel van de Spaanse kust heeft mooie natuur en oude dingen. Of je nu van relaxen, geschiedenis of gezellige badplaatsen houdt, Costa Tropical is geweldig! Overweeg het voor jouw nieuwe thuis. Bij Costa Investments Real Estate helpen we je graag. Welkom bij de Costa Tropical, waar alles mooi is en de zon altijd schijnt.

Verken Costa Tropical met Costa Investments Real Estate. Ontdek de tropische verrassingen en geniet van mooie landschappen. Wandel door charmante dorpen en voel de natuurpracht. Welkom aan de Costa Tropical, waar natuur en cultuur elkaar ontmoeten.

Laat ons je meenemen langs de meest bijzondere plaatsen

Granada

Welkom in Granada, een bruisende stad in het zuiden van Spanje, waar geschiedenis, cultuur en adembenemende architectuur samenkomen. Of je nu hier bent voor een culturele ontdekkingstocht of overweegt om hier te wonen, Granada heeft veel te bieden.

Onder andere:

Het Alhambra, de Generalife-tuinen, het historische centrum, de kathedraal van Granada, de wijk Albaicín, Mirador de San Nicolás en lokale tapasbars in Calle Elvira.
Lees verder

Almuñécar

Welkom in Almuñécar, een sfeervolle kustplaats aan de zuidelijke kust van Spanje, waar geschiedenis, stranden en lokale charme samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Almuñécar heeft veel te bieden.

Onder andere:

Playa de San Cristóbal, het historische centrum, Castillo de San Miguel, Parque El Majuelo, Acuario de Almuñécar, Paseo del Altillo en lokale specialiteiten in Calle Real.
Lees verder

La Herradura

Welkom in La Herradura, een pittoresk kustplaatsje aan de zuidelijke kust van Spanje, waar rust, natuur en lokale gastvrijheid samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, La Herradura heeft veel te bieden.

Onder andere:

Playa de La Herradura, Paseo Andrés Segovia, Castillo de La Herradura, Mirador de Cerro Gordo, Marina del Este, lokale markten en tapas in Calle Real.
Lees verder

Salobreña

Welkom in Salobreña, een schilderachtig dorp aan de zuidelijke kust van Spanje, waar geschiedenis, cultuur en prachtige landschappen samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Salobreña heeft veel te bieden.

Onder andere:

Castillo de Salobreña, Playa de la Charca, Casco Antiguo, Parque de la Fuente, Mirador de Monte de los Almendros, ambachtelijke winkels en lokale gastronomie in Calle Real.
Lees verder

Motril

Welkom in Motril, een levendige stad aan de zuidelijke kust van Spanje, waar cultuur, handel en lokale levensstijl samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Motril heeft veel te bieden.

Onder andere:

Parque de los Pueblos de América, Museo Preindustrial de la Caña de Azúcar, Playa de Poniente, Casco Antiguo, Puerto de Motril, Plaza de la Aurora en lokale markten
Lees verder

La Caleta

Welkom in La Caleta, een charmant kustplaatsje aan de zuidelijke kust van Spanje, waar de mediterrane sfeer en lokale tradities samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, La Caleta heeft veel te bieden.

Onder andere:

Playa de La Caleta, Paseo Marítimo, Chiringuitos, Mirador de La Caleta, Plaza Principal, Calle de los Pescadores en fiestas locales
Lees verder

Albúñol

Welkom in Albúñol, een schilderachtig dorpje in het zuiden van Spanje, waar de traditionele Spaanse charme en lokale gastvrijheid samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Albúñol heeft veel te bieden.

Onder andere:

Plaza Mayor, Iglesia de la Anunciación, Calles Empedradas, Miradores, Fuentes de Agua, gastronomie in Tabernas en fiestas locales.
Lees verder