Costa de la Luz: stralend wonen aan de Atlantische Kust

Costa de la Luz, de “kust van het licht,” is het best bewaarde geheim van de zuidkust van Spanje, gelegen tussen Tarifa en Isla Cristina. Met de meeste zonuren aan de Atlantische kust, biedt deze regio niet alleen schitterende stranden maar ook een unieke levensstijl voor wie droomt van een huis in Spanje.

Zonovergoten plezier: Geniet van ongerepte stranden, warme zonnestralen en het rustige ritme van de Atlantische Oceaan. Costa de la Luz, met de stad Tarifa als meest zuidelijke punt, is een paradijs voor surfers en biedt veerdiensten naar Marokko, waardoor een vleugje exotiek binnen handbereik ligt.

Historisch Cádiz: Cádiz, een van Europa’s oudste steden, ademt geschiedenis. Het speelde een cruciale rol tijdens de ontdekkingsreizen in de 16e eeuw en de stad is de bakermat van de Spaanse marine. Verken de kustlijn met oude wachttorens en bewonder de schepen die langs de wateren van Cádiz varen.

Charmant Huelva: Huelva, een charmante badplaats, straalt de traditionele Spaanse sfeer uit zonder de drukte van andere kuststeden. Het is de perfecte bestemming voor een ontspannen dagje aan het strand, omringd door de warmte van de zon en de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Costa de la Luz, waar elke dag begint en eindigt in het stralende licht van de Atlantische kust. Ontdek de mogelijkheden met Costa Investments Real Estate en maak van deze zonnige kust jouw thuis. Welkom in Costa de la Luz, waar het licht je leven verrijkt.

Laat ons je meenemen langs de meest bijzondere plaatsen

Cadiz

Welkom in Cádiz, een bruisende havenstad aan de zuidelijke kust van Spanje, waar geschiedenis, cultuur en levendigheid samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Cádiz heeft veel te bieden.

Onder andere:

Playa de la Victoria, Casco Antiguo, Catedral de Cádiz, Castillo de Santa Catalina, Mercado Central de Abastos, Parque Genovés en Tabernas en Bodegas.
Lees verder

Tarifa

Welkom in Tarifa, een levendige kustplaats aan de zuidelijkste punt van Spanje, waar de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan samenkomen. Of je nu hier bent voor avontuurlijke watersporten of gewoon wilt genieten van de relaxte sfeer, Tarifa heeft veel te bieden.

Onder andere:

Playa de los Lances, Casco Antiguo, Castillo de Guzmán el Bueno, Mirador del Estrecho, kitesurfen, windsurfen, Mercado de Abastos en chiringuitos op het strand.
Lees verder

Rota

Welkom in Rota, een charmant kustplaatsje in het zuiden van Spanje, waar de mediterrane sfeer, geschiedenis en lokale gastvrijheid samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Rota heeft veel te bieden.

Onder andere:

Playa de la Costilla, Casco Antiguo, Castillo de Luna, de jachthaven, Paseo Marítimo, Mercado de Abastos en gastronomie in Calle Charco.
Lees verder