Costa de Almería: zon, avontuur en historische pracht

Costa de Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, biedt zonovergoten stranden, avontuurlijke landschappen en rijke Moorse geschiedenis. Van de uitgestrekte zandstranden van San Juan de Los Terreros tot het historische Almería, ontdek een unieke Spaanse ervaring.

Zonnige ontspanning en tropische vruchten: Geniet van zonovergoten dagen op de stranden van San Juan de Los Terreros en proef de tropische vruchten van de regio. Costa de Almería verwelkomt je met warme stranden in plaatsen als Aguadulce en Roquetas de Mar.

Historische plekken en spannende avonturen: Verken het leuke Almería met zijn eeuwenoude invloeden. Ontdek het Alcazaba-paleis en de geheime tunnels die je meenemen naar het verleden. Bezoek charmante dorpjes zoals Mojacar en Carboneras, bewaard door de jaren heen.

Avontuur in Cabo de Gata: Cabo de Gata, een natuurpark met vulkanische landschappen, biedt een avontuurlijke ontsnapping. Ervaar het contrast tussen de woestijnachtige omgeving en de verfrissende Middellandse Zee.

Costa de Almería belooft zon, plezier en geschiedenis. Overweeg deze plek voor jouw nieuwe thuis. Costa Investments Real Estate helpt je bij het vinden van het perfecte huis aan de Zonnige Kust. Welkom bij Costa de Almería, waar de Spaanse zon altijd schijnt op jouw volgende avontuur.

Ontdek de oude geschiedenis en mooie natuur van Costa de Almería. Proef exotisch fruit en geniet van de bergen en stranden. Welkom aan de Costa de Almería, waar geschiedenis en natuur samenkomen.

Laat ons je meenemen langs de meest bijzondere plaatsen

Almería

Welkom in Almería, een levendige stad aan de zuidoostelijke kust van Spanje, waar geschiedenis, cultuur en mediterrane sfeer samenkomen. Of je nu hier bent voor een stedentrip of overweegt om hier te wonen, Almería heeft veel te bieden.

Onder andere:

Alcazaba van Almería, Playa de San Miguel, de kathedraal van Almería, Museo de Almería, tapas in de Calle de las Tiendas, Paseo de Almería en Mirador de la Rambla.
Lees verder

Roquetas de Mar

Welkom in Roquetas de Mar, een aangenaam kuststadje aan de zuidoostelijke kust van Spanje, waar zon, zee en lokale charme samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Roquetas de Mar heeft veel te bieden.

Onder andere:

Playa de la Romanilla, Castillo de Santa Ana, Parque Natural Punta Entinas-Sabinar, Paseo Marítimo, Plaza de la Constitución, Mercado de Abastos en tapas in Calle Los Umbrales.
Lees verder

Aguadulce

Welkom in Aguadulce, een aantrekkelijke kustplaats aan de zuidoostelijke kust van Spanje, waar zon, zee en ontspanning samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Aguadulce heeft veel te bieden.

Onder andere:

Playa de Aguadulce, Puerto Deportivo, Paseo Marítimo, Castillo de Santa Ana, Parque de las Cabañuelas, Mercado de Aguadulce en tapas in de Calle Mariano Hernández.
Lees verder

Mojacar

Welkom in Mojácar, een betoverend stadje aan de zuidoostelijke kust van Spanje, waar geschiedenis, witgekalkte gebouwen en een adembenemend uitzicht samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Mojácar heeft veel te bieden.

Onder andere:

Pueblo Blanco, Mirador del Castillo, Playa de Mojácar, ambachtelijke markten, Parque Comercial Mojácar, Avenida del Meditarráneo, de lokale keuken in Calle Ronda.
Lees verder

Carboneras

Welkom in Carboneras, een charmant vissersdorp aan de kust van Spanje, waar traditie, natuur en ontspanning samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Carboneras heeft veel te bieden.

Onder andere:

Playa de los Muertos, Castillo de San Andrés, Parque Natural Cabo de Gata-Níjar, Paseo Marítimo, Mercado Municipal, Calle del Mar en lokale visgerechten.
Lees verder

Cabo de Gata

Welkom in Cabo de Gata, een betoverend natuurpark aan de zuidoostelijke kust van Spanje, waar ongerepte landschappen, stranden en traditionele dorpjes samenkomen. Of je nu hier bent voor een avontuurlijke vakantie of overweegt om hier te wonen, Cabo de Gata heeft veel te bieden.

Onder andere:

Playa de Monsul, Faro de Cabo de Gata, Salinas de Cabo de Gata, Las Negras, Arrecife de las Sirenas, Calle Mayor en lokale gastronomie.
Lees verder