Noord Oost, Zuid Oost of Zuid Spanje?

Welkom bij Costa Investments Real Estate (CIRE)!

Bij CIRE staan we voor je klaar om jouw droomhuis aan de Spaanse kust te vinden. We hebben drie geweldige gebieden die we graag met je delen: gebied 1, gebied 2 en gebied 3. Hier is een beetje meer informatie om je te helpen kiezen.

Gebied 1: Noord Oost Spanje

Costa Brava, Costa de Ponent, Costa del Azahar, Costa Dorada
Gebied 1 is echt bijzonder met Costa Brava als hoogtepunt. Deze regio betovert je met schilderachtige dorpjes en adembenemende natuur. Denk aan de betoverende sfeer van Cadaques, de middeleeuwse charme van Tossa de Mar, de kunst van Figueres en de historie van Girona. Bij CIRE begrijpen we dat deze regio een levendige mix biedt van culturele rijkdom en natuurlijke schoonheid. Wij staan klaar om je te begeleiden naar jouw perfecte stukje paradijs.
Lees verder

Gebied 2: Zuid Oost Spanje

Costa Valencia, Costa Calida, Costa Blanca
In Gebied 2 hebben we Costa Valencia, Costa Calida en Costa Blanca. Costa Valencia is modern en bruisend, perfect voor degenen die houden van een levendige stad. Costa Blanca verwent je met witte zandstranden en een bruisend nachtleven. Costa Calida, aan de andere kant, biedt warme wateren en ontspanning in kuuroorden. Of je nu van stadse drukte houdt, ontspanning zoekt of wilt genieten van het uitstekende klimaat in Cartagena, bij CIRE hebben we de sleutel tot jouw ideale thuis.
Lees verder

Gebied 3: Zuid Spanje

Costa de la Luz, Costa de Almería, Costa Tropical, Costa del Sol
Gebied 3 heeft zoveel te bieden! Denk aan de betoverende Costa de la Luz met brede stranden, de historische pracht van Costa de Almería, de charmante Costa Tropical met exotische fruitboomgaarden en de populaire Costa del Sol met zonnige stranden en luxe in Marbella. Bij CIRE nemen we je mee naar de plekken waar jouw dromen werkelijkheid worden, of je nu verlangt naar uitgestrekte stranden, historische steden, luxe levensstijl of pittoreske dorpjes.
Lees verder

Bij CIRE begrijpen we dat jouw huis meer is dan een woning; het is een weerspiegeling van jouw levensstijl en dromen. Laat ons je begeleiden langs de prachtige kusten van Spanje, en samen zullen we jouw perfecte thuis ontdekken. Welkom bij Costa Investments Real Estate, waar elke stap je dichter bij jouw droomhuis brengt.

Costa Investments

Contactformulier