Aguadulce

Welkom in Aguadulce, een aantrekkelijke kustplaats aan de zuidoostelijke kust van Spanje, waar zon, zee en ontspanning samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Aguadulce heeft veel te bieden:

Playa de Aguadulce: Geniet van de zon op Playa de Aguadulce, een uitgestrekt strand met gouden zand en helderblauw water, perfect voor zwemmen en ontspannen.

Puerto Deportivo: Bezoek de moderne jachthaven, Puerto Deportivo, waar je kunt wandelen langs de kade, genieten van de boten en een keuze hebt uit diverse restaurants met uitzicht op zee.

Paseo Marítimo: Maak een ontspannen wandeling over de Paseo Marítimo, een sfeervolle boulevard langs de kust met gezellige winkels, bars en restaurants.

Castillo de Santa Ana: Ontdek het Castillo de Santa Ana, een historisch fort aan de kust dat een prachtig uitzicht biedt over Aguadulce en de Middellandse Zee.

Parque de las Cabañuelas: Verken het Parque de las Cabañuelas, een groen park waar je kunt picknicken, wandelen en genieten van de buitenlucht.

Mercado de Aguadulce: Breng een bezoek aan de lokale markt, Mercado de Aguadulce, waar je verse producten en regionale specialiteiten kunt ontdekken.

Tapas in de Calle Mariano Hernández: Proef de lokale smaken in de Calle Mariano Hernández, waar tapasbars je uitnodigen voor heerlijke Spaanse hapjes en een gezellige sfeer.

Aguadulce biedt een relaxte mediterrane sfeer met prachtige stranden en moderne voorzieningen. Of je nu wilt genieten van het strand, de lokale cultuur wilt ontdekken, of wilt wandelen langs de kustpromenade, Aguadulce nodigt je uit om de charme van deze badplaats te ervaren. Laat je betoveren door de eenvoudige schoonheid van Aguadulce!