Benidorm

Welkom in Benidorm, een bruisende badplaats aan de Costa Blanca in Spanje, waar zon, strand en levendigheid samenkomen. Of je nu hier bent voor een zonnige vakantie of nadenkt over een langer verblijf, Benidorm heeft veel te bieden:

Playa de Levante en Playa de Poniente: Geniet van de zon op de uitgestrekte zandstranden van Benidorm, zoals Playa de Levante en Playa de Poniente. Perfect om te ontspannen, zwemmen en watersporten.

Skyline van Benidorm: Bewonder de opvallende skyline van Benidorm, met moderne hoogbouw en kleurrijke lichtjes die ’s avonds de stad verlichten.

Casco Antiguo: Verken het charmante oude stadscentrum, Casco Antiguo, met smalle straatjes, traditionele winkeltjes en sfeervolle pleinen.

Uitzichtpunt Balcón del Mediterráneo: Maak een wandeling naar het Balcón del Mediterráneo, een uitkijkpunt met een spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee.

Aqualandia en Terra Mítica: Beleef plezier in de nabijgelegen pretparken, zoals Aqualandia en Terra Mítica, ideaal voor een dagje uit met het gezin.

Tapas in de Oude Stad: Proef heerlijke tapas in de talrijke bars en restaurants in de oude stad, waar de Spaanse gastvrijheid centraal staat.

Levendig nachtleven: Ervaar het levendige nachtleven van Benidorm met talloze bars en discotheken, waar je kunt dansen en genieten van live muziek.

Benidorm biedt een levendige mix van strandplezier, entertainment en Spaanse gastvrijheid. Of je nu de zon wilt aanbidden, het bruisende nachtleven wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen, Benidorm nodigt je uit om te genieten van het beste van de Spaanse kust. Ontdek de energieke sfeer van deze stad en laat je betoveren door de dynamiek van Benidorm!