Blanes

Welkom in Blanes, een gezellige plek aan de Spaanse Costa Brava waar je heerlijk kunt genieten van zon, zee en veel meer. Hier zijn een paar leuke dingen die Blanes bijzonder maken:

Fijne stranden: Blanes heeft supermooie stranden, zoals Playa de S’Abanell. Lekker chillen in de zon, zwemmen in het heldere water – gewoon relaxen.

Mooie tuinen: Check de kleurrijke tuinen van Marimurtra en Pinya de Rosa. Mega mooie planten en uitzicht op de zee. Echt de moeite waard voor een relaxte wandeling.

Kasteel van Sant Joan: Op de heuveltop staat het Kasteel van Sant Joan. Vet oud en je hebt er een supermooi uitzicht over Blanes en de kust.

Gezellige jachthaven: De jachthaven van Blanes is een levendige plek. Wandel langs de boten, chill in de bars en restaurants – gewoon een gezellige sfeer.

Marktje in de stad: Elke week is er een markt in het centrum. Lekker struinen langs kraampjes met verse spullen, souvenirs en bloemen.

 Vuurwerkshow in de zomer: Als je er tussen eind juli en begin augustus bent, moet je de vuurwerkshow checken. Mega spectaculair en trekt veel mensen aan.

Of je nu een relaxte plek zoekt om te wonen of een toffe vakantiebestemming, Blanes heeft voor ieder wat wils. Geniet van de Spaanse sfeer en ontdek de charme van de Costa Brava. Kom langs en laat Blanes je verrassen!