Cabo de Gata

Welkom in Cabo de Gata, een betoverend natuurpark aan de zuidoostelijke kust van Spanje, waar ongerepte landschappen, stranden en traditionele dorpjes samenkomen. Of je nu hier bent voor een avontuurlijke vakantie of overweegt om hier te wonen, Cabo de Gata heeft veel te bieden:

Playa de Monsul: Geniet van de natuurlijke schoonheid van Playa de Monsul, een idyllisch strand omgeven door vulkanische rotsformaties, kristalhelder water en goudkleurig zand.

Faro de Cabo de Gata: Bezoek de Faro de Cabo de Gata, de vuurtoren die een prachtig uitzicht biedt over de kust en de uitgestrekte Middellandse Zee.

Salinas de Cabo de Gata: Verken de Salinas de Cabo de Gata, zoutpannen waar je kunt wandelen en vogels kunt observeren in een unieke omgeving.

Las Negras: Ontdek het schilderachtige dorp Las Negras, met zijn witgekalkte huizen, gezellige pleinen en een ontspannen sfeer.

Arrecife de las Sirenas: Bewonder het indrukwekkende Arrecife de las Sirenas, een natuurlijk rif van vulkanische oorsprong dat uitsteekt in zee.

Calle Mayor: Dwaal door de charmante straatjes van Calle Mayor in de dorpen, waar lokale winkels, bars en restaurants je uitnodigen om de traditionele sfeer te ervaren.

Lokale gastronomie: Proef de lokale gastronomie in de tavernes en restaurants, waar je kunt genieten van verse visgerechten en traditionele specialiteiten.

Cabo de Gata biedt een unieke mix van natuurlijke pracht en traditionele Spaanse charme. Of je nu wilt wandelen door de ongerepte natuur, wilt ontspannen op afgelegen stranden of de lokale cultuur wilt ontdekken, Cabo de Gata nodigt je uit om de betoverende schoonheid van dit natuurpark te ervaren. Laat je meeslepen door de eenvoudige schoonheid van Cabo de Gata!