Cadaqués

Welkom in Cadaqués, een betoverend kustplaatsje aan de Costa Brava in het noordoosten van Spanje, waar kunst, witgekalkte huizen en mediterrane schoonheid samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Cadaqués heeft veel te bieden:

Baai van Cadaqués: Geniet van de pittoreske Baai van Cadaqués, met kristalhelder water en schilderachtige uitzichten, perfect om te zwemmen en te ontspannen.

Casa-Museu Salvador Dalí: Bezoek Casa-Museu Salvador Dalí, het voormalige huis van de beroemde surrealistische kunstenaar, waar je een glimp opvangt van zijn leven en werk.

Plaça des Portitxó: Ervaar de levendige sfeer op Plaça des Portitxó, het centrale plein met gezellige terrassen en uitzicht op de zee, ideaal voor ontspanning.

Far de Cala Nans: Bewonder de vuurtoren Far de Cala Nans, een idyllische plek met panoramische vergezichten over de kust en de Middellandse Zee.

Cap de Creus: Ontdek het natuurpark Cap de Creus, een indrukwekkend landschap van rotsachtige kliffen en verborgen baaien, ideaal voor wandeltochten.

Església de Santa Maria: Bezoek de Església de Santa Maria, een karakteristieke kerk met uitzicht op de stad, die de skyline van Cadaqués kenmerkt.

Cala Culip: Verken Cala Culip, een afgelegen strand omringd door natuurlijke schoonheid, waar je kunt genieten van rust en sereniteit.

Cadaqués nodigt uit tot een ontdekking van kunst, natuur en mediterrane charme. Of je nu de kunst van Dalí wilt verkennen, wilt ontspannen aan de baai of de prachtige omgeving wilt verkennen, Cadaqués biedt een unieke en inspirerende ervaring aan de Costa Brava. Laat je betoveren door de artistieke en rustige sfeer van Cadaqués!