Calella

Welkom in het gezellige Calella, een sfeervolle badplaats aan de Spaanse kust. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantiebestemming of overweegt hier te wonen, Calella heeft voor iedereen iets te bieden:

Zonnige stranden: Calella staat bekend om zijn prachtige zandstranden, zoals Playa de Calella. Geniet van de warme zon, neem een verfrissende duik in de heldere zee en ontspan op het zachte zand.

Levendige boulevard: De boulevard van Calella bruist van leven met winkels, restaurants en gezellige terrassen. Maak een ontspannen wandeling en geniet van de levendige sfeer

Historische vuurtoren: Ontdek de charme van de historische vuurtoren van Calella. Een iconisch herkenningspunt met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.

Modernistische architectuur: Verken de modernistische architectuur in het stadscentrum, met opvallende gebouwen die de geschiedenis en het karakter van Calella weerspiegelen

Lokale markt: Duik in de lokale cultuur op de wekelijkse markt van Calella. Hier vind je verse producten, kleurrijke souvenirs en de kans om het lokale leven te ervaren.

Watersportmogelijkheden: Voor de avontuurlijke zielen biedt Calella diverse watersportactiviteiten, van windsurfen tot kajakken, waardoor je de zee op een actieve manier kunt verkennen.

Sfeervolle avonden: ’s Avonds komt Calella tot leven met gezellige bars en restaurants. Proef de lokale gerechten en geniet van de Spaanse gastvrijheid.

Calella is een perfecte mix van ontspanning en levendigheid. Of je nu van zon, cultuur, of gewoon lekker rondwandelen houdt, Calella verwelkomt je met open armen. Ontdek de charme van deze badplaats en laat Calella je betoveren met zijn warmte en schoonheid!