Carboneras

Welkom in Carboneras, een charmant vissersdorp aan de kust van Spanje, waar traditie, natuur en ontspanning samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Carboneras heeft veel te bieden:

Playa de los Muertos: Geniet van de ongerepte schoonheid van Playa de los Muertos, een prachtig strand met helder water en gouden zand, omringd door ruige kliffen.

Castillo de San Andrés: Verken het historische Castillo de San Andrés, een oud kasteel dat een panoramisch uitzicht biedt over de Middellandse Zee en de omringende natuur.

Parque Natural Cabo de Gata-Níjar: Ontdek de natuurlijke pracht van het nabijgelegen Parque Natural Cabo de Gata-Níjar, met zijn ongerepte stranden, vulkanische landschappen en diverse flora en fauna.

Paseo Marítimo: Maak een ontspannen wandeling over de Paseo Marítimo, de boulevard langs de kust, waar je kunt genieten van het uitzicht op zee en lokale eetgelegenheden.

Mercado Municipal: Bezoek de Mercado Municipal, de lokale markt, waar je verse producten, vis en ambachtelijke goederen kunt ontdekken.

Calle del Mar: Dwaal door de gezellige straatjes, zoals Calle del Mar, waar je traditionele huizen, kleine winkels en lokale restaurants kunt vinden.

Lokale visgerechten: Proef de heerlijke lokale visgerechten in de restaurants langs de kust, waar je kunt genieten van verse vangst uit de Middellandse Zee.

Carboneras biedt een authentieke sfeer met prachtige stranden en een rijke historie. Of je nu wilt ontspannen op het strand, de lokale cultuur wilt verkennen, of de natuurlijke schoonheid wilt ontdekken, Carboneras nodigt je uit om de charme van dit vissersdorp te ervaren. Laat je betoveren door de eenvoudige schoonheid van Carboneras!