Costa de Ponent (Costa Barcelona): zon, zee en Catalaanse pracht

Welkom bij Costa de Ponent, een betoverende regio in Catalonië die drie kleine costa’s omvat: Costa del Maresme, Costa Barcelona en Costa de Garraf. Deze kustlijn biedt een mix van natuurlijke schoonheid en levendige badplaatsen.

Natuurlijke rijkdom: Ontdek de groene pracht van Costa del Maresme, ook wel de ‘groentetuin van Spanje’ genoemd. Natuurliefhebbers kunnen genieten van parken zoals Parc Natural de la Serra de Collserola en natuurreservaat Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Vergeet de indrukwekkende Muntanya de Montserrat niet, met zijn adembenemende berglandschap en klooster.

Zonnige badplaatsen: Costa de Ponent herbergt charmante badplaatsen zoals Calella, Pineda de Mar en Canet de Mar aan Costa del Maresme. Mataró, de hoofdstad, biedt niet alleen een jachthaven maar ook ontspannende stranden. Barcelona ligt dichtbij, met zijn beroemde bezienswaardigheden en stranden.

Lokale sferen: Castelldefels en Sitges zijn populaire bestemmingen voor de lokale bevolking, elk met zijn eigen charme. Sitges staat bekend om het internationale film- en theaterfestival. De regio wordt afgesloten door Villanova i la Geltrú, een badplaats en vissershaven, de hoofdstad van Costa de Garraf.

Costa Investments Real Estate helpt je bij het vinden van je droomhuis in deze Catalaanse schat. Welkom bij Costa de Ponent, waar de zon schijnt en de Catalaanse cultuur bloeit.

Laat ons je meenemen langs de meest bijzondere plaatsen

Barcelona

Welkom in het levendige Barcelona, een stad in Spanje die barst van cultuur en energie. Of je nu een geweldige vakantiebestemming zoekt of overweegt hier te wonen, Barcelona heeft voor iedereen wat te bieden.

Onder andere:

Architectonische juweeltjes, zonnige stranden, levendige Las Ramblas, Historische Barri Gòtic, kunst, musea en culinaire verwennerij.
Lees verder

Calella

Welkom in het gezellige Calella, een sfeervolle badplaats aan de Spaanse kust. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantiebestemming of overweegt hier te wonen, Calella heeft voor iedereen iets te bieden.

Onder andere:

Zonnige stranden, levendige boulevard, historische vuurtoren, modernistische architectuur, lokale markt, watersportmogelijkheden en sfeervolle avonden.
Lees verder

Sitges

Welkom in Sitges, een gezellig kustplaatsje in Spanje waar je kunt ontspannen en genieten. Hier zijn een paar redenen waarom Sitges zo speciaal is.

Onder andere:

Zonnige stranden, gezellige winkeltjes, mooie kerk, kunst in het Maricel Museum, uitgaan, Carnaval en lekker eten.
Lees verder

Castelldefels

Welkom in Castelldefels, een gezellig plaatsje aan de Spaanse kust. Of je nu hier bent voor vakantie of overweegt om hier te wonen, Castelldefels heeft veel te bieden.

Onder andere:

Lange zandstranden, ontspannen boulevards, een historische kasteel, watersportmogelijkheden, lokale markt, Spaanse gastvrijheid, natuur en parken.
Lees verder

Villanova

Welkom in Villanova, een knus plaatsje in Spanje met zijn eigen charme. Of je nu hier bent voor een vakantie of denkt aan wonen, Villanova heeft iets te bieden.

Onder andere:

Dorpse sfeer, lokale winkeltjes, historische plekken, natuurlijke omgeving, kleinschalige restaurants en een vriendelijke gemeenschap.
Lees verder