Costa del Azahar: een schat aan ervaringen aan de Oranjebloesemkust

Stap binnen in het betoverende Costa del Azahar, waar de zon schijnt en de mediterrane charme voelbaar is. Van de schilderachtige Peñiscola tot bruisende badplaatsen zoals Castellón de la Plana, Benicassim, Oropesa del Mar, Alcossebre en Vinaros, biedt deze kustlijn een schat aan mogelijkheden voor wie droomt van een huis in Spanje.

Zonnige stranden en natuurlijke pracht: Costa del Azahar, ook wel ‘de kust van oranjebloesem’ genoemd, verwelkomt je met de breedste stranden van Catalonië. Omringd door weelderige dennenbossen en de glinsterende Middellandse Zee, creëert deze regio een idyllisch decor. Ontspan op de stranden van Peñiscola of verken de natuurlijke schoonheid van Alcossebre; elke hoek biedt een vleugje paradijs.

Cultuur en historie:
Duik in het verleden van Calafell, waar Ciutadella Ibérica, een Romeins archeologisch gebied, je mee terug neemt naar vervlogen tijden. Tarragona, de grootste stad van de regio, onthult indrukwekkende overblijfselen uit de Romeinse tijd, waaronder een goed bewaard amfitheater en betoverende necropolis.

Avontuur en vermaak: Voor de avonturiers biedt Costa del Azahar opwinding in pretpark PortAventura en Ferrari Land. Ervaar de snelste achtbaan van Europa, geniet van verfrissende waterglijbanen en laat je betoveren door een verscheidenheid aan spannende attracties.

Costa Investments Real Estate staat klaar om je te begeleiden op deze ontdekkingsreis naar jouw ideale woning. Welkom bij Costa del Azahar, waar de zon altijd schijnt en elke dag een nieuw avontuur in petto heeft.

Laat ons je meenemen langs de meest bijzondere plaatsen

Peñiscola

Welkom in Peñiscola, een gezellige kustplaats in Spanje waar je kunt genieten van de zon en de relaxte sfeer. Of je nu hier bent voor een vakantie of nadenkt over wonen, Peñiscola heeft veel te bieden.

Onder andere:

Zonnige stranden, historisch kasteel, gezellige boulevards, lokale visrestaurants, een sfeervol stadscentrum en uitzicht vanaf de vuurtoren.
Lees verder

Castellón de la Plana

Welkom in Castellón de la Plana, een gezellige stad in Spanje waar je kunt genieten van de Spaanse sfeer. Of je nu op vakantie bent of denkt aan wonen, Castellón de la Plana heeft veel te bieden.

Onder andere:

Levendig stadscentrum, historische pleinen, musea en kunstgalerijen, parken en groene zones, lokale cuisine, vriendelijke bevolking en culturele evenementen.
Lees verder

Oropesa del Mar

Welkom in Oropesa del Mar, een gezellig kustplaatsje in Spanje waar je kunt genieten van de zon en een relaxte sfeer. Of je nu hier bent voor een vakantie of nadenkt over wonen, Oropesa del Mar heeft veel te bieden.

Onder andere:

Zonnige stranden, gezellige promenade, historische centrum, jachthaven, natuurpark Cabanes-Torreblanca, lokale gastronomie, familievriendelijke sfeer.
Lees verder

Alcossebre

Welkom in Alcossebre, een knus kustplaatsje in Spanje met een ontspannen sfeer. Of je nu hier bent voor een vakantie of overweegt om hier te wonen, Alcossebre heeft veel te bieden.

Onder andere:

Rustige stranden, sfeervolle boulevards, natuurreservaat Sierra de Irta, een klein historisch centrum, de haven van Alcossebre, lokale keuken en familievriendelijk.
Lees verder

Vinaròs

Welkom in Vinaròs, een gezellige kustplaats in Spanje waar de zon schijnt en de sfeer ontspannen is. Of je nu hier bent voor een vakantie of denkt aan wonen, Vinaròs heeft veel te bieden.

Onder andere:

Zonnige stranden, promenade Paseo Marítimo, een historische stadscentrum, de haven van Vinaròs, lokale gastronomie en een vriendelijke gemeenschap.
Lees verder