Gandia

Welkom in Gandia, een gezellige stad aan de oostkust van Spanje waar je kunt genieten van zon, cultuur en ontspanning. Of je nu hier bent voor een korte vakantie of overweegt om hier te wonen, Gandia heeft veel te bieden:

Zonnige stranden: Ontspan op de zonnige stranden van Gandia, zoals Playa de Gandia. Ideaal om te zonnebaden en te zwemmen in de Middellandse Zee.

Historisch centrum: Verken het historische centrum van Gandia met zijn smalle straatjes en pleinen, waar je de rijke geschiedenis van de stad kunt ontdekken.

Alquería del Duc: Bezoek de Alquería del Duc, een historische boerderij die de traditionele architectuur van de regio weerspiegelt.

Parque Natural de la Marjal de Gandia: Ontdek het natuurpark Parque Natural de la Marjal de Gandia, een groen gebied met wandelpaden en vogelspotten voor natuurliefhebbers.

Palacio Ducal: Bewonder het Palacio Ducal de Gandia, een imposant paleis dat getuigt van de grandeur van vervlogen tijden.

Lokale gastronomie: Proef de lokale gastronomie in de restaurants. Geniet van heerlijke paella en andere Valenciaanse lekkernijen.

Levendige avonden: ’s Avonds komt Gandia tot leven met gezellige tapasbars en levendige terrassen. Geniet van de ontspannen sfeer van het Spaanse nachtleven.

 

Gandia is een stad waar geschiedenis en hedendaags plezier samenkomen. Of je nu op zoek bent naar cultuur, strandplezier of gewoon een relaxte sfeer, Gandia nodigt je uit om te genieten van het beste van de Spaanse levensstijl. Ontdek de charme van deze stad en laat je verrassen door alles wat Gandia te bieden heeft!