Girona

Welkom in Girona, een stad in Spanje vol geschiedenis en gezelligheid. Hier zijn een paar redenen waarom het hier zowel leuk is voor een vakantie als om te wonen:

Mooie geschiedenis: In Girona zie je oude straten en gebouwen die vertellen over vroeger. De kathedraal en de Joodse wijk zijn plekken waar je dat goed kunt zien.

Gezellige rivierkant: Bij de rivier de Onyar zie je huizen in alle kleuren. Het is een relaxte plek om te wandelen en mooie foto’s te maken.

Lekker eten: In Girona kun je super lekker eten in de lokale eettentjes. Proef vooral de tapas en lokale wijnen, echt de moeite waard.

Uitzicht vanaf de kathedraal: Als je de trappen opgaat bij de kathedraal, krijg je een gaaf uitzicht over de stad. Vooral ’s avonds met de zonsondergang is het prachtig.

Arabische baden: De Arabische baden laten zien hoe het er vroeger uitzag. Het is een interessante plek die de geschiedenis van Girona laat zien.

Girona heeft niet alleen mooie geschiedenis en plekken, maar ook een fijne sfeer. Of je nu op vakantie bent of overweegt om hier te wonen, Girona heeft iets speciaals dat je moet ervaren. Ontdek zelf de charme van Girona en geniet van de relaxte Spaanse sfeer!