La Herradura

Welkom in La Herradura, een pittoresk kustplaatsje aan de zuidelijke kust van Spanje, waar rust, natuur en lokale gastvrijheid samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, La Herradura heeft veel te bieden:

Playa de La Herradura: Geniet van de rust op Playa de La Herradura, een prachtig strand omgeven door groene heuvels en de azuurblauwe Middellandse Zee, perfect om te zwemmen en te ontspannen.

Paseo Andrés Segovia: Maak een ontspannen wandeling langs de Paseo Andrés Segovia, de boulevard langs het strand, waar je kunt genieten van het uitzicht op zee en de aangename zeewind.

Castillo de La Herradura: Verken het historische Castillo de La Herradura, een oud kasteel met uitzicht over de baai, dat een glimp geeft van het verleden van de regio.

Mirador de Cerro Gordo: Bewonder het panoramische uitzicht vanaf Mirador de Cerro Gordo, een uitkijkpunt op de heuvel, waar je een prachtig zicht hebt op de kustlijn.

Marina del Este: Ontdek de charmante jachthaven, Marina del Este, waar kleurrijke boten aangemeerd liggen en je kunt genieten van verse vis in de nabijgelegen restaurants.

Lokale markten: Bezoek de lokale markten in het centrum, waar je verse producten en ambachtelijke goederen kunt ontdekken, ideaal voor het proeven van lokale lekkernijen.

Tapas in Calle Real: Proef de lokale smaken in Calle Real, waar tapasbars je uitnodigen voor heerlijke Spaanse hapjes en een ontspannen sfeer.

La Herradura biedt een ontspannen mediterrane sfeer met prachtige natuurlijke omgevingen. Of je nu wilt ontspannen op het strand, de lokale cultuur wilt verkennen, of wilt genieten van het uitzicht vanaf een uitkijkpunt, La Herradura nodigt je uit om de charme van dit kustplaatsje te ervaren. Laat je betoveren door de eenvoudige schoonheid van La Herradura!