La Manga del Mar Menor

Welkom in La Manga del Mar Menor, een unieke landtong aan de oostkust van Spanje, waar zowel de Middellandse Zee als de Mar Menor samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, La Manga del Mar Menor heeft veel te bieden:

Stranden: Geniet van de prachtige stranden aan beide zijden van La Manga. Aan de ene kant de kalme wateren van de Mar Menor en aan de andere kant de uitgestrekte Middellandse Zee stranden.

Watersportparadijs: Verken de vele watersportmogelijkheden die La Manga biedt, van zeilen en kajakken in de Mar Menor tot surfen en jetskiën aan de Middellandse Zeekant.

La Manga Strip: Rijd of wandel over de beroemde La Manga Strip, de smalle landtong die de twee zeeën scheidt. Bewonder het panoramische uitzicht op beide kanten.

Jachthavens: Bezoek de jachthavens aan de Mar Menor en de Middellandse Zeezijde, waar je luxe jachten en gezellige restaurants vindt om te genieten van verse visgerechten.

Faro de Cabo de Palos: Ontdek de vuurtoren Faro de Cabo de Palos, gelegen aan het einde van La Manga. Het biedt een spectaculair uitzicht over de kustlijn.

Natuurreservaat Calblanque: Verken het nabijgelegen natuurreservaat Calblanque, een ongerept gebied met ongerepte stranden en mediterrane vegetatie.

Zonsondergangen: Ervaar betoverende zonsondergangen aan zowel de Mar Menor als de Middellandse Zee kant, wat een unieke ervaring is op deze landtong.

La Manga del Mar Menor biedt een bijzondere combinatie van twee zeeën en diverse recreatiemogelijkheden. Of je nu van watersport houdt, wilt ontspannen op de stranden, of gewoon wilt genieten van het uitzicht, La Manga del Mar Menor nodigt je uit om te ontdekken wat deze unieke locatie te bieden heeft. Laat je betoveren door de veelzijdigheid van La Manga del Mar Menor!