La Pineda

Welkom in La Pineda, een gezellige badplaats aan de Costa Dorada in het noordoosten van Spanje, waar strandplezier, ontspanning en vermaak samenkomen. Of je nu hier bent voor een zonnige vakantie of overweegt om hier te wonen, La Pineda heeft veel te bieden:

Playa de la Pineda: Geniet van de zon op Playa de la Pineda, het prachtige strand met goudkleurig zand en kalme Middellandse Zee, ideaal om te zwemmen en te ontspannen.

Paseo Marítimo: Maak een ontspannen wandeling over de Paseo Marítimo, de boulevard langs het strand, waar je kunt genieten van het uitzicht op zee en de vele winkeltjes.

Aquopolis Costa Dorada: Beleef waterpret in Aquopolis Costa Dorada, een waterpark met glijbanen en zwembaden, perfect voor een dagje vermaak met het gezin.

Torre d’en Dolça: Bewonder de historische Torre d’en Dolça, een oude wachttoren die diende ter bescherming tegen piraten, met een mooi uitzicht op de omgeving.

Plaça de la Constitució: Ervaar de lokale sfeer op Plaça de la Constitució, het centrale plein, omringd door restaurants en bars waar je kunt genieten van Spaanse tapas.

Parc de Pau Casals: Ontspan in Parc de Pau Casals, een park met groene zones, speeltuinen en schaduwrijke plekken, perfect voor een picknick of rustige wandeling.

La Pineda Beach Club: Geniet van het bruisende nachtleven in La Pineda Beach Club, waar je kunt dansen en genieten van live muziek aan de kust.

La Pineda biedt een ontspannen sfeer met een mix van strandplezier en entertainment. Of je nu wilt relaxen aan zee, plezier wilt beleven in het waterpark of het nachtleven wilt ontdekken, La Pineda nodigt je uit om de veelzijdigheid van deze badplaats te ervaren. Laat je betoveren door de ontspannen en gezellige sfeer van La Pineda!