Villa in Sotogrande

Villa CLDS-7385NBA

Dit moderne nieuwbouwproject bestaat uit 26 droomvilla’s. Het luxe concept laat niets te wensen over. De villa’s zijn voorzien van een dakterras, een tuinterras en een privé zwembad. Met 3, 4 of 5 slaapkamers zijn de mogelijkheden eindeloos. De villa’s zijn gelegen vlak naast een prachtige golfbaan, die de villa’s uitermate geschikt maakt voor golfliefhebbers. 
Ook hebben de villa’s een privé garage en zijn ze gelegen op rijafstand van het strand. Daarnaast profiteren alle villa’s van de on-site sportfaciliteiten zoals een privé gym en 2 padelbanen.

Townhouse / Semi-detached in Roldán

Townhouse / Semi-detached CLD-2399NB

Mooi nieuwbouwproject bestaat uit 22 moderne geschakelde woningen gelegen op wandelafstand van het centrum van Roldan. De woningen bestaan uit 2, 3 of 4 slaapkamers met 2 badkamers, gezellige woonkamer en keuken. Daarnaast kan u heerlijk van het prachtige Spaanse klimaat genieten in de tuin met privé zwembad of op het solarium. Verschillende faciliteiten zoals winkels, restaurants, apotheek, etc. zijn gelegen op wandelafstand. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Penthouse in Torremolinos

Penthouse CLDS-7379NBB

Dit prachtige penthouse beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast is er een gemeenschappelijk zwembad en is het strand op loopafstand. Het stadscentrum van Torremolinos is ook te voet te bereiken. Hier kunt u genieten van leuke winkels en gezellige restaurants. Met een woonoppervlakte van +/- 74 m2 heeft u voldoende ruimte. Ook is er een garage optioneel bij het penthouse.

Apartment in Rincón de la Victoria

Apartment CLDS-7378NBB

Deze prachtige complex heeft 34 woningen in 3 avant-gardistische blokken, met appartementen van 1, 2 en 3 slaapkamers en penthouses en prachtige grote terrassen met een prachtig uitzicht op zee. De woning is voorzien van vloerverwarming, wat in dit project heel uniek maakt. De woonkamer en alle slaapkamers zijn voorzien van electrische rolluiken. De keuken wordt compleet ingericht met Bosch keuken apparaten. De ramen worden vanaf de vloer tot aan het plafond geplaats, waardoor er veel natuurlijk lichtinval binnenkomt. De badkamers wordt ook compleet ingericht met een douche scherm en in de hoofd badkamer met een meubel. De airconditioning wordt compleet geïnstalleerd. Een parkeer garage en een berging zit in de prijs inbegrepen. Daarnaast is er een gemeenschappelijk zwembad, waarin gedurende de dag verkoeling gezocht kan worden. Rincón de la Victoria ligt op slechts 15 minuten van het centrum van Malaga Picassiana en 30 minuten van de internationale luchthaven. Met het strand op 1,3 km en het stadscentrum op 3 km met alle gewenste voorzieningen. Meer informatie over deze enige luxe appartement complex aan de Costa del Sol, bel of email ons!!!!

Penthouse in Rincón de la Victoria

Penthouse CLDS-7378NBA

Dit prachtige complex heeft 34 woningen in 3 avant-gardistische blokken, met appartementen van 1, 2 en 3 slaapkamers en penthouses en prachtige grote terrassen met een prachtig uitzicht op zee. De woning is voorzien van vloerverwarming, wat in dit project heel uniek maakt. De woonkamer en alle slaapkamers zijn voorzien van electrische rolluiken. De keuken wordt compleet ingericht met Bosch keuken apparaten. De ramen worden vanaf de vloer tot aan het plafond geplaatst, waardoor er veel natuurlijk lichtinval binnenkomt. De badkamers wordt ook compleet ingericht met een douche scherm en in de hoofd badkamer met een meubel. De airconditioning wordt compleet geïnstalleerd. Een parkeer garage en een berging zit in de prijs inbegrepen. Daarnaast is er een gemeenschappelijk zwembad, waarin gedurende de dag verkoeling gezocht kan worden. Rincón de la Victoria ligt op slechts 15 minuten van het centrum van Malaga Picassiana en 30 minuten van de internationale luchthaven. Met het strand op 1,3 km en het stadscentrum op 3 km met alle gewenste voorzieningen. Meer informatie over deze enige luxe appartement complex aan de Costa del Sol, bel of email ons!!!!

Penthouse in Águilas

Penthouse CLD-2385NBC

Mooi nieuwbouwproject gelegen in een rustige wijk op wandelafstand van het strand en enkele kilometers van het centrum van Águilas. Het project bestaat uit 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen, 2 badkamers, gezellige woonkamer en keuken. Daarnaast beschikken ze allemaal over ruime balkons met uniek zeezicht of zicht op de bergen waar u heerlijk van het prachtige Spaanse klimaat kan genieten. Verschillende faciliteiten zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer, etc. zijn gelegen op slechts enkele kilometers. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Townhouse / Semi-detached in San Miguel de Salinas

Townhouse / Semi-detached CLD-2383NB

Geen zin om te wachten en deze zomer nog genieten van uw eigen woning met 3 slaapkamers ? 
In dit project is er nog keuze uit een aantal verschillende types sleutelklare zuid gelegen woningen deels in Mediterrane stijl maar wel in de moderne tijd gebouwd en ingericht. Het project is gelegen op slechts enkele kilometers van het gezellige centrum van San Miguel de Salinas, waar ook de weekmarkt is en de leuke barretjes en restaurants. 
De woningen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers, 2 of 3 badkamers, woonkamer, keuken en een afgewerkt onderbouw waar een 4e slaapkamer kan worden gerealiseerd of een type woning waar u uw kunt uw auto onder uw huis parkeren. Bij de andere woningen is parkeerplaats in de parkeergarage en berging bij de prijs inbegrepen ! Het vrije uitzicht van het balkon of solarium zult u niet vervelen. Of spring in het gemeenschappelijke zwembad en neem een verfrissende duik.
Wilt u snel genieten voor een zeer aantrekkelijke prijs, alles nieuw en nog keuze uit de verschillende types, ligging en inrichting. Neem dan contact met ons kantoor op. 

Villa in San Juan

Villa CLD-2375NB

Prachtige nieuwbouwproject bestaat uit 4 moderne villa’s gelegen op slechts enkele meters van het strand Muchavista in San Juan. De woningen bestaan uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime woonkamer, keuken, berging en onderbouw. Daarnaast kan u heerlijk van het prachtige Spaanse klimaat genieten in de mooie tuin met privé zwembad of op één van de vele terrassen. Verschillende faciliteiten zoals restaurants, winkels, apotheker, etc. zijn gelegen op wandelafstand. En na een korte autorit kan u het mooie centrum van San Juan of El Campello bezoeken. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.