Mojácar

Welkom in Mojácar, een betoverend stadje aan de zuidoostelijke kust van Spanje, waar geschiedenis, witgekalkte gebouwen en een adembenemend uitzicht samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Mojácar heeft veel te bieden:

Pueblo Blanco: Verlies jezelf in de kronkelende straatjes van het historische Pueblo Blanco (witte stad) van Mojácar, met zijn pittoreske huizen en bloemrijke balkons.

Mirador del Castillo: Geniet van een prachtig uitzicht vanaf het Mirador del Castillo, een uitkijkpunt bij het kasteel waar je de Middellandse Zee en de omliggende bergen kunt bewonderen.

Playa de Mojácar: Ontspan op het gouden zand van Playa de Mojácar, een prachtig strand waar je kunt zonnebaden en zwemmen in de azuurblauwe wateren.

Ambachtelijke markten: Bezoek de ambachtelijke markten in het oude centrum, waar lokale ambachtslieden hun kunst en handwerk tentoonstellen, perfect voor het vinden van unieke souvenirs.

Parque Comercial Mojácar: Ga winkelen in het Parque Comercial Mojácar, een modern winkelgebied met diverse boetieks, restaurants en recreatieve voorzieningen.

Avenida del Meditarráneo: Maak een wandeling langs de Avenida del Mediterráneo, de hoofdstraat van Mojácar, met gezellige terrasjes, winkels en levendige straatmuzikanten.

Lokale keuken in Calle Ronda: Proef de lokale keuken in Calle Ronda, waar authentieke restaurants en tapasbars je uitnodigen om te genieten van de heerlijke Spaanse gerechten.

Mojácar biedt een unieke mix van geschiedenis, stranden en traditionele charme. Of je nu door de oude straten wilt dwalen, wilt genieten van het strand of wilt ontdekken wat de lokale markten te bieden hebben, Mojácar nodigt je uit om de betovering van dit schilderachtige stadje te ervaren. Laat je meeslepen door de authentieke schoonheid van Mojácar!