Palafrugell

Welkom in Calella de Palafrugell, een super mooi plekje aan de Spaanse kust! Hier zijn een paar dingen die deze plek zo bijzonder maken:

Strandpret: Chillen aan het strand is hier mega lekker. Het water is superhelder, en je hebt gezellige plekjes om te relaxen. Het strand van Port Bo is top, met kleurrijke huisjes en een mediterrane sfeer. 

Vissershaven: De haven hier ziet eruit als een plaatje uit een boek! Kleine bootjes, gezellige visrestaurants – perfect om een middagje rond te slenteren en lekker te eten.

Bloemenparadijs: Ga naar de Jardins de Cap Roig, dat is een soort mega mooie tuin. Overal bloemen en groen, echt een plaatje om te zien. Een goede plek voor een relaxte wandeling.

Oude vuurtoren: Bij de Far de Sant Sebastià kun je een oude vuurtoren bekijken. Best cool om te zien, en je hebt er een mooi uitzicht. Ook de Ermita de Sant Sebastià, een oud kapelletje, is de moeite waard.

Gezellig Centrum: Het centrum van Calella de Palafrugell is supergezellig. Smalle straatjes met leuke winkeltjes en cafeetjes. Lekker rondslenteren en de sfeer proeven.

Of je nou zin hebt in een relaxte levensstijl of gewoon een gave vakantie zoekt, Calella de Palafrugell is echt een aanrader. Kom langs en ontdek zelf waarom dit plekje zo speciaal is!