Pals

Welkom in Pals, een sfeervol middeleeuws dorpje aan de Costa Brava in het noordoosten van Spanje, waar geschiedenis, pittoreske steegjes en lokale charme samenkomen. Of je nu hier bent voor een rustige vakantie of overweegt om hier te wonen, Pals heeft veel te bieden: 

Pals Old Town: Verlies jezelf in de kronkelende straatjes van de oude binnenstad van Pals, met prachtige middeleeuwse architectuur en historische charme.

Torre de les Hores: Bewonder de Torre de les Hores, een middeleeuwse toren die de skyline domineert en een panoramisch uitzicht biedt over de omgeving.

Plaça Major: Ervaar de gezelligheid op Plaça Major, het centrale plein omringd door gezellige cafés en restaurants, waar je kunt genieten van lokale lekkernijen.

Playa de Pals: Ontspan op Playa de Pals, het uitgestrekte strand met fijn goudkleurig zand en kalme wateren, perfect voor een ontspannen dag aan zee.

Golf de Pals: Speel een rondje golf bij Golf de Pals, een prachtige golfbaan te midden van groene landschappen en met uitzicht op de zee.

Mirador Josep Pla: Geniet van het uitzicht vanaf Mirador Josep Pla, een uitkijkpunt dat een panoramisch zicht biedt op de omliggende natuur en de Middellandse Zee.

Pals nodigt uit tot een ontspannen verkenning van zijn rijke erfgoed en natuurlijke schoonheid. Of je nu door de oude straten wilt dwalen, wilt genieten van lokale gerechten op het plein of wilt ontspannen aan het strand, Pals biedt een charmante omgeving om te genieten van het beste van de Costa Brava. Laat je betoveren door de middeleeuwse ambiance en de warme sfeer van Pals!