Semi detached villa in Algorfa

Semi detached villa CLD-2548NB

Op dit bekende en keurig onderhouden golfresort vinden we een project met vele verschillende types woningen. Er zijn appartementen, geschakelde woningen en vrijstaande villa´s. Deze informatie refereert aan de geschakelde woningen, die allen 3 slaapkamers en 2 badkamers hebben, verdeeld over 2 verdiepingen. De minimale perceelgrootte is 210 m² en kan oplopen tot bijna 500 m². Op dit perceel wordt dan ook een privé zwembad van minimaal 6 x 3,5 meter aangelegd, inbegrepen in de prijs. De afstand naar de kust is iets langer, maar dit betekend ook dat u meer waar voor uw geld krijgt. Neem contact met ons op voor meer informatie! 

Apartment in Algorfa

Apartment CLD-2547NBB

Op dit bekende en keurig onderhouden golfresort vinden we een project met vele verschillende types woningen. Er zijn appartementen, geschakelde woningen en vrijstaande villa´s. Deze informatie refereert aan de appartementen, welke te vinden zijn in zowel 2-slaapkamer als 3-slaapkamervariant. In beide gevallen zijn er 2 badkamers beschikbaar. De woningen op de begane grond zijn voorzien van een grote tuin (vanaf 62 m²) en de woningen op de eerste verdieping hebben een privé dakterras. De afstand naar de kust is iets langer, maar dit betekend ook dat u meer waar voor uw geld krijgt. Neem contact met ons op voor meer informatie! 

Villa in Algorfa

Villa CLD-2549NBB

Een prachtig model, een ruim perceel én een mogelijkheid om een gigantische onderbouw te nemen. Deze woningen vinden we op een kleine 20 kilometer afstand van de Middellandse Zee, op een mooi golfresort. Dit model heeft alles op 1 verdieping waardoor er geen trappen zijn in of om het huis, ideaal voor mensen die minder goed ter been zijn. Als mogelijkheid kunt u een onderbouw laten toevoegen van 180 m², echter stijgt de vanaf prijs dan ook direct naar €599.000,-. In de tuin is gedacht aan een privé zwembad, een parkeerplaats, een overdekt terras en verlichting. De woning wordt tevens voorzien van een volledige airco installatie, vloerverwarming in de badkamers en een inloopkast in de master bedroom! De start prijs voor het voordeligste model zonder onderbouw is €539.000,-. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Townhouse / Semi-detached in Algorfa

Townhouse / Semi-detached CLD-2380NB

Modern nieuwbouwproject gelegen op wandelafstand van een prachtig golf resort in Algorfa. Het project bestaat uit in het totaal 40 woningen waarvan 6 vrijstaande villa’s, 10 half vrijstaande villa’s en 24 appartementen die binnenkort beschikbaar zijn. De villa’s en half vrijstaande woningen beschikken allemaal over 3 slaapkamers, 2 badkamers, gezellige woonkamer, keuken, berging en privé parking. Daarnaast kan u heerlijk genieten van het prachtige Spaanse klimaat in de mooie tuin met privé zwembad of in de gemeenschappelijke tuin met gemeenschappelijk zwembad. Verschillende faciliteiten zoals restaurants, winkels, apotheker, etc. liggen op slechts enkele kilometers. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.