Apartment in Campoamor

Apartment CLD-2477NB

Dit prachtige nieuwbouw appartementen project bevindt zich op een bevoorrechte locatie met uitzicht op zee, in een van de hoogste gebieden in het hart van een populaire Golf & Country club, ten zuiden van Alicante. Het ontwerp, gehuld in de ziel van het mediterrane bos, is beïnvloed door architectuur in Scandinavische stijl. De landschapsarchitectuur, geïntegreerd in de omgeving, zoekt het gevoel van thuis, exclusiviteit, elegantie en stijl. De gebruikte materialen en hun chromatische bereik dragen bij aan de integratie in de orografie en de natuurlijke omgeving. Deze gemeenschap bestaat uit 19 appartementen, verdeeld over twee blokken. De woningtypes variëren van spectaculaire en lichte penthouses met dubbelhoge plafonds, die een gevoel van openheid en transparantie creëren, tot comfortabele appartementen met 2 of 3 slaapkamers.
Alle huizen hebben grote en diepe terrassen met schuiframen en uitzicht op de natuur. De keuken, ontworpen volgens een open concept, is volledig uitgerust met inbouwapparatuur. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en vloerverwarming in de badkamers. Bovendien hebben de penthouses in het geval van de penthouses een eigen solarium met pre-installatie voor een jacuzzi en pergola, integendeel, de begane grond heeft programmeerbare irrigatie- en verlichtingssystemen voor de terrassen en een landschapsontwerp op basis van het gebruik van natuurlijke materialen en gebouwen om een volledige integratie met de natuur te bereiken. Bovendien valt de Mandarino-gemeenschap op door zijn grote gemeenschappelijke tuinen met een kinderspeelplaats, een uitkijkpunt met uitzicht op het mediterrane bos en een overloopzwembad. Tot slot hebben alle woningen speciale voorzieningen zoals de osmose-installatie in de keuken, video-intercom met wachtwoordtoegang en beveiligingsopname, domoticasysteem, gemeenschappelijke waterontharder en pre-installatie van een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.
Neem voor meer informatie over de verschillende appartementen gerust contact met ons op!

Villa in Campoamor

Villa CLD-2477NBD

Ontworpen voor de luxe markt, elke villa is voorzien van een eigentijdse en zeer hoge specificatie afwerking met grote ruime terrassen en elke woning heeft een eigen parkeerplaats en berging. Deze Premium villa is voorzien van de allernieuwste technologie in huis, hoogwaardige keukenapparatuur, airconditioning in het hele huis, vloerverwarming in alle badkamers (optioneel in het hele huis), LED-verlichting in het hele huis, gemotoriseerde buitenluiken (slaapkamers), prachtige aangelegde tuinen, gemeenschappelijke ruimtes en een designerzwembad. Alle appartementen & villa’s in het Resort zijn verdeeld in verschillende privé-gemeenschappen die omheind zijn en elk hun eigen unieke omgeving hebben. De villa’s zijn gelegen in de heuvels en is omgeven door een natuurreservaat, mediterrane bossen en fruitboomgaarden die een unieke, afgelegen en rustige omgeving bieden. Deze gated community met 24-uurs beveiliging biedt een prachtige selectie van moderne appartementen en villa’s.  Met het stabiele klimaat van de mediterrane kust kunt u het hele jaar door genieten van uw droomvakantiehuis en dankzij de ideale verbinding met de luchthavens van Alicante en/of Murcia zult u geen problemen hebben met het vinden van een directe vlucht vanuit uw land van herkomst. De witte zandstranden van Cabo Roig, La Zenia, Campoamor of Mil Palmeras liggen op slechts 7 km afstand, evenals het nieuwe open winkelcentrum “Zenia Boulevard”.
Deze villa is gebouwd op een perceel van maar liefst 1655m² met een bouwoppervlakte van 300m². Van dit type villa is er nog maar 1 beschikbaar dus wees er snel bij!
Neem voor meer informatie over deze exclusieve villa gerust contact met ons op!