Villa in Ciudad Quesada

Villa CLD-2382NB

Zoals gezien in een van onze uitzendingen op RTL 4 bij The way of Living.
Wat een prachtige kans,  24 nieuwe villa’s in Mediterrane stijl, energie zuinig en gelegen op wandelafstand van het centrum van Ciudad Quesada. De woningen bestaan uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, keuken,  en privé parking. De woning wordt afgeleverd met een standaard kale onderbouw van ruim 60m2. Voor een meer prijs 29.900,- krijgt u een 4e slaapkamer en grote werk of ontspanningsruimte erbij met eigen patio. Laat u verrassen door de afwerking, ruimte en plan een bezichtiging 
Daarnaast kan u heerlijk genieten van het prachtige Spaanse klimaat in de gezellige tuin met optioneel privé zwembad van 3×6 of 3×7. Verschillende faciliteiten zoals winkels, restaurants, witte zand stranden, etc. zijn gelegen op slechts enkele kilometers. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. 

Apartment in Ciudad Quesada

Apartment cld-2000nbb

Dit project bestaat uit meerdere modellen, variërend van geschakelde woningen tot appartementen met privé tuin en appartementen met een dakterras. Alle woningen delen een ruim gemeenschappelijk zwembad, een buitengym en een relax-zone. Deze pagina betreft de appartementen op de begane grond met privé tuin. De woningen hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers. De woonkamer is voorzien van een grote schuifpui welke direct toegang verleent tot het terras. De zandstranden zijn te vinden op 9 kilometer afstand, ofwel 10 autominuten. Neem contact met ons op voor meer informatie.