Penthouse in Estepona

Penthouse CLDS-7466NBD

Deze nieuwe off-plan ontwikkeling bestaat uit zeven woonblokken met in totaal 132 woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers. Het wooncomplex heeft 7 blokken verdeeld over 3 hoogtes plus kelders en is geïntegreerd in de omgeving met moderne en hedendaagse architectuur om van dit nieuwe complex te genieten. Elke woning heeft een garage en berging inbegrepen in de prijs. De gemeenschappelijke ruimtes omvatten aangelegde tuinen en een zwembad. Het is gelegen in Estepona, een bevoorrechte enclave zowel vanwege de waarde voor het milieu als de ontwikkeling, zeer dicht bij Marbella en iets meer dan 30 minuten van Algeciras en Gibraltar. Op slechts 800 m van het strand, zorgt een geweldige oriëntatie en verdeling van de huizen voor maximaal gebruik van natuurlijk licht en ruimtes. Daarnaast zijn dankzij de ligging alle benodigde voorzieningen binnen handbereik: kinderdagverblijven, scholen, instituten, ziekenhuizen, supermarkten en sportcomplexen, zodat wonen in het centrum van Estepona een plezier is. Wilt u meer informatie ontvangen? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

Apartment in Estepona

Apartment CLDS-7463NBA

Nieuwbouwproject met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers met garage en berging inbegrepen in de prijs. De promotie heeft exclusieve gemeenschappelijke ruimtes: aangelegde tuinen, twee zoutchloreringszwembaden, een fitnessruimte met sauna waar u kunt genieten van een gezond leven, een coworking-ruimte zodat uw werkkantoor dichterbij is dan ooit en een sociale club om te genieten van het gezelschap van familie en vrienden. Volgens het hedendaagse European Open Spaces-concept zijn alle woningen zo ontworpen dat ze een ruimtelijke vloeiendheid hebben tussen de woonkamer en de open keuken, met directe toegang tot het terras. Het complex ligt op slechts enkele minuten van de boulevard en het strand. In het nieuwe uitbreidingsgebied, binnen het stedelijk gebied van Estepona. Deze bevoorrechte locatie stelt u in staat om ten volle te genieten van vrij uitzicht op de zee, de bergen of het stadscentrum. Meer weten over dit project? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen!

Villa in Estepona

Villa CLDS-7412NBA

Deze sleutelklaar wooncomplex bestaat uit 34 geschakelde woningen en 11 vrijstaande villa’s in een hemelse omgeving, omringd door meren en greens binnen de golfbaan. De beste locatie, oriëntatie en ontwerp. Onoverdekte terrassen met uitzicht op de golfbaan, met een uitstekende kwaliteit afwerking. De geschakelde woningen hebben een souterrain van dezelfde afmetingen als de begane grond, een badkamer en veel lichtinval. Uitzicht op zee vanuit een aantal van de woningen. Optioneel is het geïndividualiseerde privé zwembad. Nieuwsgierig, neem snel contact met ons op voor meer informatie!!!