Building plot in Fuengirola

Building plot CLDA-90748

Perceel van 2455m2 te koop in Torreblanca, Fuengirola. Uitzicht op zee. Mogelijk alleenstaande villa’s te bouwen. Mogelijk om 20% te bouwen, 2 verdiepingen in totaal: begane grond en eerste verdieping. De perceelsgrootte is: 375m2, 580m2, 577m2, 358m2 en 565m2.

Villa in Fuengirola

Villa CLDSR-7441

We zijn blij u deze fantastische villa in de omgeving van Fuengirola aan te kunnen bieden. Een unieke luxe villa met de hoogste kwaliteiten en een uitzicht om nooit te vergeten. Met een ruime tuin en groot zwembad heeft u alles wat u nodig heeft om te genieten van het prachtige zeezicht en het heerlijke klimaat. Binnen vindt u een ruime woonkamer in modern design en met een hoog plafond, een volledig ingerichte open keuken, 4 slaapkamers en 4 badkamers. Dicht bij Benalmádena Pueblo en Fuengirola. Meer weten over deze ongelooflijke villa? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

Penthouse in Fuengirola

Penthouse CLDS-7461NBB

Altijd al gedroomd van een woning in het centrum van Fuengirola? Zoek niet verder! Dit prachtige off-plan nieuwbouwproject heeft een perfecte locatie met alle benodigde voorzieningen zoals treinstation, restaurants en winkels op loopafstand. Het strand is op slechts 350m afstand te vinden. Dit project bestaat uit 33 appartementen van 2 of 3 slaapkamers met een ruime woonkamer en een balkon. Daarnaast beschikt het complex over een heerlijk gezamenlijk dakterras met zwembad, ruimte om te zonnen, een ingerichte gym en sauna. Elk appartement heeft ook een parkeerplaats en een berging inbegrepen in de prijs. Wilt u meer informatie over dit prachtige project? Neem dan gerust contact met ons op!

Apartment in Fuengirola

Apartment CLDS-7445NBA

Ontdek deze unieke off-plan ontwikkeling, gelegen in een luxe wijk in Fuengirola. In een prachtige omgeving omringd door prachtige tuinen en groene landschappen. Dit is een project van 160 appartementen en penthouses ontworpen in een hypermoderne, moderne bouwstijl. Elk blok bestaat uit 4 verdiepingen met een selectie van ruime appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Deze gemeenschap zal in totaal 5 zwembaden hebben en alle appartementen hebben 2 parkeerplaatsen. U kunt ook genieten van de sportclub en spa van de gemeenschap. Wilt u meer informatie ontvangen? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.