Townhouse / Semi-detached in Guardamar del segura

Townhouse / Semi-detached CLD-2455NB

Prachtig nieuwbouw project met 8 twee onder een kap villa’s. De villa’s zijn gebouwd op een ruim perceel. Alle villa’s beschikken over 4 slaapkamers en 4 badkamers. Bij de prijs inbegrepen zit een volledig modern uitgeruste keuken, ook de badkamers zijn volledig modern ingericht. Ook beschikt de villa over een pre-installatie voor een lift. Geniet van een heerlijk ruime tuin met op de bovenste verdieping van de villa een ruim solarium van 36m². Ook zijn er vele extra’s mogelijk bij de nieuwbouw villa’s: airconditioning, led verlichting, witgoed, aangelegde tuin, automatische poort, zwembad van 15m².  
De villa’s zijn gelegen op een ideale locatie, net buiten het bruisende centrum van Guardamar met de levendige boulevard en heerlijke terrasjes om de hoek. Op nog geen 950 meter gelegen van de heerlijke stranden van Guardamar. 
Neem voor meer informatie over de villa’s gerust contact met ons op!

Villa in Guardamar del segura

Villa CLD-1797NB-D

Laatste 4 slaapkamermodel beschikbaar en snel te betrekken ! Op slechts 5 kilometer afstand van de uitgestrekte zandstranden van Guardamar en La Mata treft u deze mooie ruim opgezette villa’s met uitzicht over de sinaasappelvelden en aan de andere kant het zoutmeer. Op de begane grond treft u en ruime woonkamer met riante slaapkamer van waar u zo de badkamer en walk-in closet binnenloopt. In de onderbouw treft u de 2 slaapkamer aan. Op de 1 etage treft u de 3e en 4e slaapkamers aan en de tuindeur naar het balkon van de 1e etage waar de mogelijkheid bestaat om een jacuzzi te plaatsen op een apart verhoogd gedeelte van het balkon. Via een inpandige vaste trap kunt u naar het royale dakterras waar de mogelijkheid is voor een buitenkeuken en u een geweldig uitzicht heeft op de omgeving. Bij de prijs inbegrepen zijn oa keukeninstallatie witgoed, volledig aangeklede badkamers met spiegels en doucheschermen, vloerverwarming in beide badkamers, vormgegeven tuin en voor-geïnstalleerde airco etc etc.
De mogelijkheid bestaat om deze zomer uw woning nog te betrekken!

Apartment in Guardamar del segura

Apartment CLD-2528NB

Dit nieuwe project is misschien wel een van de meest innovatieve en in het oogspringende in de Costa Blanca Zuid. Een project in het gewilde Guardamar del Segura dat bestaat uit 3 luxe kleinschalige complexen met 9 woningen in elk complex, waar u kunt kiezen uit verschillende varianten en allemaal aangepast kunnen worden aan uw behoeften.

De woningen hebben allemaal  3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. De benedenverdiepingen zullen de mogelijkheid hebben van een privé-zwembad op het grote prive terras. Het penthouse heeft 4 prachtige slaapkamerskamers met grote ramen met uitzicht op de Middellandse Zeekust, met enorme terrassen, waar u een keuken en zelfs een prive zwembad met douche kunt installeren. Liever een jacuzzi in plaats van een eigen zwembad, ook dat kan. Het solarium is al voorzien van de pre-installatie voor een jacuzzi.
Uniek is ook dat alle appartementen gebruik kunnen maken van een groene zone met een gemeenschappelijk zwembad en een fitnessruimte om in goede conditie te blijven. De genoemde prijs is de vanaf prijs voor het appartement op de 1 etage. De appartementen op de begane grond zijn wat duurder in verband de mogelijkheid tot een eigenzwembad en een groter terras van 72m2 of 91m2 !