Villa in Guardamar del segura

Villa CLD-1797NB

Op slechts 5 kilometer afstand van de uitgestrekte zandstranden van Guardamar en La Mata treft u deze mooie ruim opgezette villa’s met uitzicht over de sinaasappelvelden en aan de andere kant het zoutmeer. Op de begane grond treft u en ruime woonkamer met riante slaapkamer van waar u zo de badkamer en walk-in closet binnenloopt. Op de 1 etage treft 2 slaapkamers aan en de tuindeur naar het balkon van de 1e etage waar de mogelijkheid bestaat om een jacuzzi te plaatsen op een apart verhoogd gedeelte van het balkon. Via een inpandige vaste trap kunt u naar het royale dakterras waar de mogelijkheid is voor een buitenkeuken en u een geweldig uitzicht heeft op de omgeving. Bij de prijs inbegrepen zijn oa keukeninstallatie witgoed, volledig aangeklede badkamers met spiegels en doucheschermen, vloerverwarming in beide badkamers, vormgegeven tuin en voor-geïnstalleerde airco etc etc.De mogelijkheid bestaat om deze zomer uw woning nog te betrekken!

Penthouse in Guardamar del segura

Penthouse CLD-2242NB

Wat een unieke kans. Midden in het bruisende centrum (!) van Guardamar zijn wij bezig met stadsvernieuwing om dit prachtige project te realiseren. Beleef het festival van de Moren en Christenen vanaf uw balkon. Snel naar de markt of om de hoek om te eten of naar de kapper. In het centrum van de stad wordt dit luxe en kleinschalige appartementencomplex gerealiseerd.
In dit luxe gebouw, met een spa voor gemeenschappelijk gebruik, zijn deze 12 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. Deze informatie betreft het 3 slaapkamer, 2 badkamer appartement op de bovenste en 4e verdieping. Er woont dus niemand boven je en het grootste terras van het complex van maar liefst 30m2! Alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook nog een eigen dakterras van 18m2 met een eigen grote berging voor fietsen, bedden, BBQ of strandspullen. Op de begane grond kunt u gebruik maken van de wellness faciliteit. De prijs is inclusief de volledig ingerichte badkamers met vloerverwarming, keukenmeubel met hoge en lage kasten, inbouwverlichting, een afzuigkap, etc. De woning is voorzien van een pre-installatie airconditioning. Wilt u uw auto Privé en uit de zon parkeren? Dan kunt u ook een optionele garagebox kopen.

Apartment in Guardamar del segura

Apartment CLD-2296NB

Dit nieuwbouwproject gelegen in Guardamar del Segura bestaat uit 20 duplex appartementen. Iedere woning heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime woonkamer, keuken en berging. De appartementen op de begane grond hebben een onderbouw waar zich de derde slaapkamer, derde badkamer en garage bevindt. Ook hebben deze woningen een prachtig tuinterras waar u heerlijk kan genieten van de zon. De duplex appartementen die zich op de eerste verdieping bevinden, hebben 3 slaapkamers die allemaal gelegen zijn op de tweede verdieping. Daarnaast hebben ze ook nog een mooi solarium met prachtig zeezicht en zicht op de groene omgeving. Verschillende voorzieningen zoals winkels, strand, restaurant, etc. liggen op wandelafstand. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.