Villa in Hondón de las Nieves

Villa CLDJ-75547

Ruime villa met weids uitzicht vanuit de top van de urbanisatie ‘La Montañosa’.

Deze woning van 288 m² is in goede staat en instapklaar en telt in het hoofdhuis 2 slaapkamers, 1 badkamer en een apart toilet, een lichte ruime woonkamer en een open keuken met bar. Er is vloerverwarming en een pre-installatie voor airconditioning aanwezig.
Op de begane grond bevindt zich het appartement met woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, 1 badkamer en ook een apart toilet.

Op de eerste verdieping bij het woonhuis vind je twee grote terrassen en balustrade rondom het huis van waaruit we toegang hebben tot het mooie grote zwembad en de prachtige volwassen tuin die het huis omringt. Dit alles biedt veel privacy!
Het apparftement heeft zijn eigen terras aan de zijkant van het huis.
Achter het appartement bevindt zich nog een grote ruimte (onderbouw) welke gebruikt kan worden als opslagruimte etc.

De urbanisatie ligt in een een bevoorrechte enclave, omringd door bergen en wijngaarden.
Sportliefhebbers vinden hier een breed scala aan mogelijkheden om hun hart op te halen dankzij de charmante hoekjes en wandelpaden die de vallei biedt.

Deze eigendom maakt deel van de urbanisatie La Montañosa, op slechts paar km van het dorp Hondon de las Nieves, goed bereikbaar via een apart aangelegd fietspad, met een grote verscheidenheid aan restaurants, een markt twee dagen per week en allerlei diensten heeft die u nodig heeft.

De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien.

De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km.

Hondón de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland.

Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche.

Het ligt op slechts 30 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca.

Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten. Alle faciliteiten zoals supermarkten, bars, restaurants, medisch centrum aanwezig.
#ref:1445