Villa in La Mata

Villa CLD-2472NB

Deze twee nieuw geproduceerde luxe villa’s bevinden zich in het populaire gebied van het strand van La Mata. De huizen hebben drie slaapkamers en vier badkamers verdeeld over een kelder, twee verdiepingen en een solarium. Het souterrain, dat zeer ruim is, is naar eigen wens in te richten, waarom niet een sportschool, een thuisbioscoop of meerdere slaapkamers? Op de begane grond komt er een woonkamer met keuken en toegang tot het privé zwembad, een slaapkamer en een badkamer. Een verdieping hoger hebben we de twee overige slaapkamers, elk met een eigen badkamer en-suite – een met toegang tot een groot balkon. Daarnaast beschikt het huis over een eigen parkeerplaats, een zoutwaterzwembad, jacuzzi met rooftopbar en een geweldig uitzicht vanaf terrassen en balkons. 
De luxe villa’s liggen 150 meter van het prachtige strand van La Mata met daarbij alle benodigdheden in de buurt. De villa’s liggen dicht bij de stad Torrevieja en bij het zoutmeer.
Neem voor meer informatie over de villa’s gerust contact met ons op!

Apartment in La Mata

Apartment CLD-2217V

Op slechts 50 meter afstand van het brede zandstrand ¨Playa La Mata¨, staat dit nieuwe appartementencomplex Pinada Beach Dit appartement is gelegen op de 1e etage met het terras op het zuid westen, waardoor u in de middag een heerlijk zonnetje op het balkon heeft. Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers en een moderne living. 
De keuken is compleet ingericht en van alle comfort voorzien. Er is een gemeenschappelijk dakterras en er zijn 3 gemeenschappelijke zwembaden aanwezig. Er is een parkeerplaats in het gebouw aanwezig en het appartement beschikt over een verhuurlicentie. Iedere woensdag is de gezellige weekmarkt van La Mata vrijwel direct om de hoek. Ook zijn er in de zomer gedurende de week leuke activiteiten op het kerkplein.