Villa in La Romana

Villa CLDJ-38399

Woning met veel mogelijkheden in de buurt van La Romana.

Ruime woning van 194m² gebouwd op een perceel van 22.730 m². Het hoofdhuis heeft een groot omheind terras, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een grote woonkamer maar een kleine keuken die eenvoudig kan worden uitgebreid (plattegronden zijn nu beschikbaar)

Het beschikt over een aangrenzend appartement met een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en aparte badkamer en een eigen patio.

Er is een groot zwembad van 48 m² met aparte buitenkeuken, bar en meerdere terrassen.

Achter het zwembad is er een groot terrein om een tennisbaan aan te leggen, volledig omheind met verschillende terrassen eromheen.

Groot aangrenzend gebied met ruimte voor het houden van paarden met stal en paddocks.

Deze ruimte is ook te bereiken via een aparte achteringang, zodat privacy in het hoofdhuis gewaarborgd is.

De set heeft een beetje liefde, aandacht en een beetje onderhoud nodig, maar het kan een perfect plaatje zijn voor wie zaken wil doen of gewoon veel ruimte voor zichzelf wil.

Het Vinalopó Medio gebied bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven is een van de belangrijkste en bestaat uit dorpen zoals Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, allemaal op afstanden van minder dan 15 km.

La Romana wordt beschouwd als de stad van marmer en goede wijn. Het is een klein en rustig stadje, zeer dicht bij de belangrijkste steden in de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 40 km van de luchthaven van Alicante en de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is een perfect gebied om het hele jaar door te wonen of, als u dat liever heeft, een vakantiehuis te kopen.
#ref:1479