Villa in Las Colinas

Villa CLDW-92167

Recent gebouwde prachtige villa gelegen in Las Colinas die volledig is ingericht en instapklaar. Beschikt over een verhuurlicentie.
Bij de binnenkomst in de woning komt u meteen in de leefruimte en de ruime open keuken zodra u de trap naar de eerste verdieping en het gastentoilet bent voorbij gelopen. Op de gelijkvloerse verdieping is er één slaapkamer met ruime badkamer voorzien.Vanaf de woonkamer en het salon heeft u directe toegang via de grote schuiframen naar het terras en het mooie zwembad. Het terras is ook voorzien van een grote pergola die voorzien is van een elektrisch bediend lamellensysteem wat u in elke denkbare hoek kan instellen om de zon, indien nodig, te weren. Het grote infinity zwembad is gebouwd in een L-vorm met een extra ondiep platform om goed te kunnen genieten van de zonnige dagen.Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamers hebben toegang op de terrassen.

Apartment in Las Colinas

Apartment CLDW-44675

Luxe appartement met verhuurlicentie. De woning heeft veel ruimte met veel lichtinval. Het appartement heeft mooi uitzicht op het aangrenzende natuurgebied en de golfbaan en in de verte ziet u de zee. Dit zijn slechts enkele van de troeven van dit luxe appartement. Een bevoorrechte ligging in het luxe resort van Las Colinas.De woning beschikt over 2 slaapkamers met 2 en-suite badkamers, een ondergrondse parkeerplaats en opbergruimte. het appartement is zuid georiënteerd met een ruim terras.
Vanuit de leefruimte heeft u een prachitg uitzicht op het domein.Maak een afspraak en kom snel deze woning bewonderen.