Penthouse in Malaga

Penthouse CLDS-7346NBB

Modern nieuwbouwproject gelegen op slechts een paar meter van het strand in Málaga. Het project bestaat uit 71 appartementen met 2,3 of 4 slaapkamers, 2 of 3 badkamers met apart toilet woonkamer, keuken, balkon en gemeenschappelijk zwembad. Na een korte rit kunt u het historische centrum en de prachtige haven van Málaga bezoeken. Veel voorzieningen zoals winkels, restaurants, commercieel centrum, etc. bevinden zich op slechts enkele kilometers. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Apartment in Malaga

Apartment CLDS-7346NBA

Modern nieuwbouwproject gelegen op slechts enkele meters van het strand in Málaga. Het project bestaat uit 71 appartementen met 2,3 of 4 slaapkamers, 2 of 3 badkamers met apart toilet, woonkamer, keuken, balkon en gemeenschappelijk zwembad. Het historisch centrum en de mooie haven van Málaga kan u bezoeken na een autorit van enkele minuten. Daarnaast liggen verschillende faciliteiten zoals winkels, restaurants, commercieel centrum, etc. op slechts enkele kilometers van dit complex. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Villa in Malaga

Villa CLDS-7143NB

Wij bieden u de mogelijkheid om een van deze prachtige luxe villa’s te kopen, ontworpen om te genieten van een unieke natuurlijke omgeving. De bevoorrechte locatie in het hart van Malaga en de nauwgezette zorg voor elk detail maken de villa’s tot een uniek nieuwbouw project. Het ontwerp van de huizen is modern en minimalistisch. Met hun rechte en hoekige lijnen spelen ze met de volumes en tekenen ze unieke ruimtes. Woningen ontworpen om te profiteren van het natuurlijke licht, gericht op het zuiden en met grote ramen die zich uitstrekken van vloer tot plafond, waardoor een perfecte integratie van de woonkamer met het terras, de tuin en een prachtig uitzicht op de zee wordt bereikt.