Penthouse in Malaga

Penthouse CLDS-7468NBC

Een prachtig residentieel project gelegen in Malaga historische centrum. Deze bestaat uit 42 woningen van verschillende typen en gemeenschappelijke ruimtes. Er komen nieuwe woningen op de percelen, en gerenoveerd in de oude gebouwen, grote en luxe woningen zoals de 18 duplex-penthouses, meestal met 3 slaapkamers, een zolder en een eigen solarium, maar ook betaalbare studio’s en kleine eenkamerwoningen. Dit stads project wordt in de omgeving van het historische centrum de grootste promotie-rehabilitatie, met de grootste projectie van cultureel en monumentaal van Málaga, waar elk van onze exclusieve eigenaren na een lange gedeelde werksessie in onze coworking-ruimte zal kunnen ont- stressen in de gym of in de sauna, of in de zon te bruinen terwijl u vanuit het gemeenschappelijke panoramische zwembad of de jacuzzi geniet van het beste uitzicht op het Alcazaba, het kasteel van Monte Gibralfaro of de kathedraal zelf. Een echt voorrecht in wat de coolste buurt van Malaga zal worden, waar de belangrijkste commerciële huizen hun zinnen al hebben gezet en hun graffiti hebben geïnternationaliseerd in recente reclamecampagnes. Parkeerplaatsen en opslagruimten zullen optioneel zijn, aangezien er mensen zullen zijn die het centrum kiezen vanwege de nabijheid en het vervoer, maar ook vanwege het comfort. Er zullen mensen zijn die hun huis vestigen vanwege de nabijheid van de beste privéscholen en degenen die besluiten om het te wijden aan vakantieverhuur vanwege de toeristische aantrekkingskracht. Maximale energie-efficiëntie zal een prioriteit zijn bij deze ontwikkelingen en de kopers van deze project, beschikken optioneel over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, domotica en duurzaamheid. Vraag snel naar informatie, want de verkoop gaat snel.

Apartment in Malaga

Apartment CLDS-7455NBB

Dit nieuwbouwproject is verdeeld in twee unieke hoogbouwflats van 29 verdiepingen, de hoogste in de hele stad, waardoor ze een onovertroffen uitzicht op Malaga hebben. Toren 1 is in de verkoop en heeft in totaal 252 woningen. Elk van de appartementen volgt een zorgvuldige esthetiek waarin stedelijk, exclusief en functioneel ontwerp de hoofdrolspelers zijn. Het project bestaat uit appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Er is een garage en berging inbegrepen in de prijs. Het meest innovatieve aan uw nieuwe woning zijn de gemeenschappelijke ruimtes: wasruimte, coworkingruimte, gastrobar, bioscoop, privé-voetgangersruimtes en fietspaden in de omgeving. Bovendien kunt u genieten bij het exclusieve zwembad op het dak met een spectaculair uitzicht over de stad. Als dat nog niet genoeg is, is de ontwikkeling perfect verbonden met het historische centrum, ziekenhuizen, scholen en instituten, winkelcentra en sportgebieden, omringd door voetgangersruimtes om te wandelen en te ontspannen na een lange dag. Als je houdt van het idee om in een van de hoogste gebouwen in Andalusië te wonen en je houdt van het stadsleven, dan is dit je nieuwe thuis. Neem contact met ons op voor meer informatie en om meer te weten te komen over het wooncomplex.

Villa in Malaga

Villa CLDS-7249NBA

Een prachtig nieuwbouw project in de meest gewilde wijk van Málaga nabij het historisch centrum, stranden en met prachtig uitzicht op de zee. Deze luxe villa is zeer ruim en met veel licht en verdeeld over 3 verdiepingen, met garage voor meerdere auto’s en terras met privézwembad. De villa is ontworpen met uitzonderlijke kwaliteitsafwerkingen en moderne ontwerpen. Mis deze fantastische promotie in Málaga niet. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neemt u dan contact met ons op.