Apartment in Marbella

Apartment CLDS-7263NB

Dit nieuwbouwproject is gelegen in een dorp ten zuiden van Marbella. Het project is zeer gunstig gelegen en bestaat uit 2 en 3 slaapkamerappartementen van hoge kwaliteit met ruime, zonnige balkons. Het complex beschikt over een mooi gemeenschappelijk dakterras met zwembad en prachtig zicht op de zee en de bergen. Binnen enkele minuten bent u in het centrum van het dorp en in de stad Marbella, waar u kan genieten van de typische sfeer van Andalusië. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Townhouse / Semi-detached in Marbella

Townhouse / Semi-detached CLDS-7281nb

Prachtige moderne 50 twee onder één kapwoningen in kosmopolitische stijl, waar u de mogelijkheid heeft om uw badkamers aan te passen en ook een 3 slaapkamers te veranderen in een 2 immense slaapkamers. Een optie met solarium en kelder is ook mogelijk. De woningen hebben een zonnige ligging op het westen. Keuken volledig ingericht en voorzien van inbouwapparatuur. Scheidingen tussen huizen met hek van metallic kleur. Buitenlichtpunt op terrassen. Stopcontacten en tv op de belangrijkste terrassen. De locatie is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een vrijstaande woning met tuin. De woningen bevinden zich in de buurt van verschillende golfbanen, winkels en de haven Puerto Banus.

Villa in Marbella

Villa CLDS-7387NB

Dit moderne nieuwbouwproject bestaat uit 3 unieke droomvilla’s. De villa’s zijn gelijkvloers en ontworpen om te genieten van de mediterrane leefstijl. Terwijl u geniet van de Spaanse zon kunt u verfrissing zoeken in het bijgelegen privé-zwembad. Om vervolgens te genieten van groenten uit eigen tuin. 

De royale tuin met terras zorgt voor een comfortabele sfeer waarin u heerlijk kunt ontspannen. Ook is de villa voorzien van een ondergrondse garage en een ruim souterrain die op maat gemaakt kan worden naar uw wensen.
Daarnaast is de villa gelegen nabij een prachtige golfbaan. Ideaal dus voor de golfliefhebbers.