Apartment in Murcia

Apartment CLD-2249NB

Het laatste 3 slaapkamer appartement sleutelklaar en volledig ingericht + berging in deze kleine nieuwbouw residentie. Dit moderne gebouw van 5 ruime luxe appartementen zijn verdeeld over 3 verdiepingen.  Deze residentie heeft een mooie ligging op minder dan 100 meter van het strand en bevindt zich in de wijk van Torre de la Horadada bij alle voorzieningen, restaurants, winkels etc. Het appartement heeft een ruim buitenterras. Bij de prijs is inbegrepen de keukenmeubel inclusief keukenapparatuur, binnen- en buitenverlichting, de volledig ingerichte badkamers met vloerverwarming en het appartement wordt voorzien van een geïnstalleerde  airconditioning. Er zijn nog enkele appart.  Neem per mail contact met ons op of bel ons direct!

Villa in Murcia

Villa CLD-2250NBA

Vlakbij de historische stad Lorca in de regio Murcia, bevindt zich deze residentie, bestaande uit 20 vrijstaande plus 28 geschakelde villa´s en worden er 12 appartementen gerealiseerd in één blok. Er zijn verschillende villa modellen beschikbaar, van 3 slaapkamer villa´s van 97m² tot 4 slaapkamer villa´s van 122m² woonoppervlakte. Op deze site gaat het over de vrijstaande en gelijkvloerse villa model ´Estrella´, welke gebouwd worden op percelen van 300m² en 280m² met omheining plus carport. De woning is verdeeld in twee woonlagen en bestaat uit 3 slaapkamers, twee badkamers, een moderne keuken met toegang via solariumtrap op het dakterras van 89m². Eén vrijstaande villa is al sleutel klaar en te koop! Bezichtiging plannen? Neem per mail contact met ons op of bel ons direct!

Penthouse in Murcia

Penthouse CLD-2068NBB

Prachtig nieuwbouw complex met 2 en 3 slaapkamer appartementen. Het complex bestaat uit drie verdiepingen met appartementen. Dit model heeft 2 slaapkamers en is gelegen op de bovenste verdieping met 55 m2 dakterras. De woning beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een open keuken met lichte eet- / woonkamer. Afhankelijk van de ligging van het appartement, hebben sommige zeezicht. De prijs is een vanaf prijs. De appartementen liggen op enkel 300 meter van het strand en 500 meter van het centrum is dit een unieke kans! De woningen worden in september 2020 opgeleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie.