Townhouse / Semi-detached in Murcia

Townhouse / Semi-detached CLD-2509NBA

 FANTASTISCH WOONHUIS AAN HET STRAND
Geniet van de Costa Blanca met alle comfort en faciliteiten met de geur van de Middellandse Zee en haar stranden, op slechts 400 meter van dit prachtige wooncomplex met tuinen, een speeltuin voor de kleintjes, een gemeenschappelijk zwembad met jacuzzi en fitness gebied, naast uiteraard voorzien van een eigen parkeerplaats. Een huis van hoge kwaliteit, 3 slaapkamers en 2 badkamers, terrassen en solarium. Met alle diensten en het beste detail, omgeven door zee, natuur, golf en perfect verbonden met handige snelwegen en nabijgelegen luchthavens.

Apartment in Murcia

Apartment CLD-2538NB

Dit mooie complex ligt gelegen op slechts 50 meter van één van de beste stranden van de middelandse zee namelijk het strand van Las Higuericas, in Torre de la Horadada.
De eerste bouwfase bestaat uit 27 appartementen met 2 of 3 slaapkamers en een gemeenschappelijk zwembad en grote tuinen.
Ze zijn ontworpen met een zeer stylevolle smaak. Alle appartementen hebben grote terrassen en een solarium. Dit complex ligt gelegen in een prachtig gebied in de omgeving met eerste klas kwaliteiten, uitgebreide tuinen, speeltuin, gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen en kinderen.
Allemaal incl. met uitgeruste keuken. Ook is er een wasruimte aanwezig en pre-installatie van airconditioning.

Villa in Murcia

Villa CLD-2250NBA

Vlakbij de historische stad Lorca in de regio Murcia, bevindt zich deze residentie, bestaande uit 20 vrijstaande plus 28 geschakelde villa´s en worden er 12 appartementen gerealiseerd in één blok. Er zijn verschillende villa modellen beschikbaar, van 3 slaapkamer villa´s van 97m² tot 4 slaapkamer villa´s van 122m² woonoppervlakte. Op deze site gaat het over de vrijstaande en gelijkvloerse villa model ´Estrella´, welke gebouwd worden op percelen van 300m² en 280m² met omheining plus carport. De woning is verdeeld in twee woonlagen en bestaat uit 3 slaapkamers, twee badkamers, een moderne keuken met toegang via solariumtrap op het dakterras van 89m². Eén vrijstaande villa is al sleutel klaar en te koop! Bezichtiging plannen? Neem per mail contact met ons op of bel ons direct!

Penthouse in Murcia

Penthouse CLD-2509NBB

SCHITTEREND PENTHOUSE
Geniet van de Costa Blanca met alle comfort en faciliteiten met de geur van de Middellandse Zee en haar stranden, op slechts 400 meter van dit prachtige wooncomplex met tuinen, een speeltuin voor de kleintjes, een gemeenschappelijk zwembad met jacuzzi en fitness gebied, naast uiteraard voorzien van een eigen parkeerplaats.Een huis van hoge kwaliteit, 3 slaapkamers en 2 badkamers, terrassen en solarium. Met alle diensten en het beste detail, omgeven door zee, natuur, golf en perfect verbonden met handige snelwegen en nabijgelegen luchthavens.