Semi detached villa in Orihuela Costa

Semi detached villa cld-2554nb

In het gezellige dorp Villamartin, op nog geen 5 kilometer van de zandstrand van Campoamor, worden deze 6 geschakelde villas gebouwd. Ze zijn aan beide zijden verbonden aan elkaar, waardoor er aan de voor- en achterzijde van de woning een ruim terras aanwezig is. In de voortuin van ongeveer 58 m² is er voldoende ruimte om een privé zwembad aan te laten leggen. Dit zwembad is een optie waar extra voor betaald dient te worden. Vanuit de woning zijn er verschillende bars en restaurants op loopafstand. Op een afstand van ongeveer 1 kilometer vinden we een grote Spaanse supermarkt, de Mercadona. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Villa in Orihuela Costa

Villa CLD-2557NB

Houdt u van golfen, fietsen of van naar het strand gaan? Deze woning biedt het beste van alle werelden, door de nabijheid van 3 golfresorts, een prachtig heuvelachtig gebied om te fietsen én de zonnige zandstranden van de Middellandse zee op slechts enkele kilometers afstand. Het kleinschalige project zal niet meer dan 6 vrijstaande woningen bedragen, dus de beschikbaarheid is beperkt. Alle woningen hebben 3 slaapkamers en 3 badkamers, verdeeld over 2 verdiepingen. De begane grond is de woon-verdieping waar tevens 1 slaapkamer en 1 badkamer te vinden zijn. De overige slaapvertrekken en badkamers vinden we op de eerste verdieping.  Vanaf de eerste verdieping gaat er een externe trap naar het dakterras (36 m²). Alle woningen worden voorzien van een 2,5 x 6 meter zwembad met voorbereiding voor een warmtepomp. Alle 3 de badkamers zijn voorzien van vloerververwarming en op de beide verdiepingen worden volledige airco machines geïnstalleerd. De bouwtijd van deze villa´s bedraagt ongeveer 12 tot 14 maanden na het ondertekenen van het koopcontract. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Apartment in Orihuela Costa

Apartment CLD-2558NBA

Nabij de prachtige zandstranden van de Orihuela Costa en op korte afstand van het La Zenia Boulevard winkelcentrum, wordt dit nieuwe appartementencomplex gerealiseerd. In totaal zullen er 24 appartementen beschikbaar komen, met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De residentie zal worden voorzien van een mooi gemeenschappelijk zwembad en een fitness ruimte welke vrij te gebruiken is door de bewoners. Het project ligt aan een parkje, dus het uitzicht is blijvend groen! Voor de hogere verdiepingen geldt dat er zelfs zeezicht zal zijn. Alle belangrijke faciliteiten zoals bars, restaurants, apotheek en supermarkt, zijn beschikbaar op loopafstand (< 1km). Neem contact met ons op voor meer informatie!