Penthouse in Orihuela Costa

Penthouse CLD-2298NBB

Dit prachtig luxueus nieuwbouwproject is gelegen in Las Colinas Golf, een exclusieve golfbaan met beveiliging, winkels en restaurants. Het project bestaat uit 2 en 3 slaapkamerappartementen met 2 badkamers, een ruime woonkamer, keuken, berging en garage. De appartementen beschikken over uitzonderlijke zichten die u kan bewonderen dankzij de grote ramen Het project beschikt over een gemeenschappelijk zwembad waar u heerlijk kan genieten van het mooie Spaanse klimaat. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Villa in Orihuela Costa

Villa CLD-2364NB

Modern nieuwbouw project bestaat uit 6 vrijstaande villa’s gelegen in Villamartín en op slechts enkele kilometers van de prachtige stranden van Cabo Roig en La Zenia. Daarnaast bevinden het grootste commercieel centrum van de provincie Alicante en de bekende golfterreinen van Campoamor en Villamartín zich op een korte autorit. Iedere woning beschikt over voorinstallatie van airconditioning, verwarming en Aero thermische warmtepomp, cameratoezicht en domotica systeem. Privé zwembad en onderbouw zijn optioneel. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Apartment in Orihuela Costa

Apartment CLD-2402NBA

Modern en tijdloos nieuwbouw project gelegen op wandelafstand van het strand in Campoamor. Het project bestaat uit penthouses met privé solarium, gelijkvloerse appartementen met privé tuin en 2 en 3 slaapkamer appartementen. Iedere woning bestaat uit 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, een gezellige woonkamer en keuken. Berging en parkeerplaats zijn een extra optie. Daarnaast kan u heerlijk genieten van het prachtige Spaanse klimaat aan het gemeenschappelijk zwembad. Verschillende faciliteiten zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer, etc. zijn gelegen op wandelafstand. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.