Apartment in San Javier

Apartment CLD-2432NB

Dit nieuwe complex wordt gebouwd in het dorp Los Alcazares, op slechts 2,5 km afstand van Mar Menor. De apartementen zijn erg ruim en voorzien van een privé parkeerplaats in de ondergrondse garage. In totaal worden er 3 blokken gebouwd met in total 87 woningen. De voordeligste woningen zijn gelegen op de eerste verdieping in blok 1, met een Zuid-Westelijke oriëntatie. DE 3 gebouwen worden verbonden middels een gemeenschappelijke tuin, waar zich tevens het gemeenschappelijke zwembad bevindt. Op korte afstand van het project bevinden zich 2 grote supermarkten (Aldi en Lidl) en op een kilometer afstand vinden we het gezellige dorpscentrum met vele bars, restaurants en natuurlijk de wandelboulevard aan Mar Menor. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Villa in San Javier

Villa CLD-2464NBD

Deze luxe villa is ontworpen om op te gaan in de gemeenschap en de geweldige beplante gebieden die de villa omringen.In deze villa zal u kunnen genieten van rust en kalmte op uw eigen ruime perceel van maar liefst 628m².De villa is gebouwd met een zeer hoge standaard van een geweldige mix van materialen met natuursteen, grote glasvlakken en een mix van hoogwaardige interieuropties zodat u uw droomhuis kunt creëren. De villa heeft een fantastische stroom, met een modern open ontwerp, en de mogelijkheid om het huis via de glaspartijen uit te breiden naar de privétuinen, het zwembad en de terrassen. De villa beschikt over ruime tweepersoonskamers met inbouwkasten en 3 moderne stijlvolle badkamers. De ontwikkelaars hier hebben ook een reeks opties en afwerkingen beschikbaar voor de keuken, tegels, badkamers en meer.
De locatie van de villa is perfect. Volledig omringt door de prachtige natuur en toch dichtbij alle faciliteiten. Het is gelegen op een golf resort, verder zijn er veel restaurants, een driving range, oefenfaciliteiten en sportvelden. Het resort ligt in de nabijheid van de luchthaven van Murcia en de prachtige historische stad Murcia, beide op slechts 10 minuten rijden met de auto. U bent ook op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van de Mar Menor en de haven van Cartagena
Neem voor meer informatie over de villa gerust contact met ons op!