Apartment in San Juan

Apartment CLD-2491NBB

Moderne, efficiënte en duurzame huizen op slechts een steenworp afstand van de stranden van San Juan en Muchavista. Met trots presenteren wij u dit nieuwbouwcomplex in San Juan de Alicante met 51 exclusieve nieuwe appartementen met 2 en 3 slaapkamers met een houten structuur en minimaal energieverbruik.
Op een steenworp afstand van de Universiteit van Miguel Hernández, het San Juan-ziekenhuis en een golfbaan, en heeft ook in de omgeving een winkel- en recreatiegebied met supermarkten, bioscopen en eindeloze mogelijkheden om van uw tijd te genieten.
Vanuit uw nieuwe huis is het zeer comfortabel om een ontspannen duik in de zee te nemen, aangezien u in slechts 20 minuten lopen aan de Middellandse Zeekust bent. Alles, zonder de nabijheid van het centrum van Alicante op te geven: met de auto zijn alle diensten van de stad binnen 15 minuten binnen handbereik.
Neem voor meer informatie over het nieuwbouwcomplex gerust contact met ons op!

Villa in San Juan

Villa CLD-2375NB

Prachtige nieuwbouwproject bestaat uit 4 moderne villa’s gelegen op slechts enkele meters van het strand Muchavista in San Juan. De woningen bestaan uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime woonkamer, keuken, berging en onderbouw. Daarnaast kan u heerlijk van het prachtige Spaanse klimaat genieten in de mooie tuin met privé zwembad of op één van de vele terrassen. Verschillende faciliteiten zoals restaurants, winkels, apotheker, etc. zijn gelegen op wandelafstand. En na een korte autorit kan u het mooie centrum van San Juan of El Campello bezoeken. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.