Apartment in San Miguel de Salinas

Apartment CLD-2553NBA

Aan de rand van het dorp San Miguel de las Salinas, vinden we dit bijzonder rustig gelegen nieuwbouw project. In dit project zijn woningen te koop met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn modellen op de begane grond, welke naast een balkon ook een privé tuin aan zowel de voor- als de achterzijde van de woning. De woningen op de eerste verdieping kunnen genieten van een privé dakterras van maar liefst 85 m²! De residentie zal voorzien worden van 2 gemeenschappelijke zwembaden, speeltuinen en andere communale zones. Parkeergelegenheid is niet aanwezig in het project, dus dit dient aan straat te gebeuren. De ligging is dusdanig rustig, dat parkeren de komende jaren geen enkel probleem gaat zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Townhouse / Semi-detached in San Miguel de Salinas

Townhouse / Semi-detached CLD-2383NB

Geen zin om te wachten en deze zomer nog genieten van uw eigen woning met 3 slaapkamers ? 
In dit project is er nog keuze uit een aantal verschillende types sleutelklare zuid gelegen woningen deels in Mediterrane stijl maar wel in de moderne tijd gebouwd en ingericht. Het project is gelegen op slechts enkele kilometers van het gezellige centrum van San Miguel de Salinas, waar ook de weekmarkt is en de leuke barretjes en restaurants. 
De woningen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers, 2 of 3 badkamers, woonkamer, keuken en een afgewerkt onderbouw waar een 4e slaapkamer kan worden gerealiseerd of een type woning waar u uw kunt uw auto onder uw huis parkeren. Bij de andere woningen is parkeerplaats in de parkeergarage en berging bij de prijs inbegrepen ! Het vrije uitzicht van het balkon of solarium zult u niet vervelen. Of spring in het gemeenschappelijke zwembad en neem een verfrissende duik.
Wilt u snel genieten voor een zeer aantrekkelijke prijs, alles nieuw en nog keuze uit de verschillende types, ligging en inrichting. Neem dan contact met ons kantoor op. 

Villa in San Miguel de Salinas

Villa CLDW-72322

Prijzen vanaf € 189 900 – € 309 900Penthouses vanaf € 254 900Nieuw vrijstaand appartementencomplex in de populaire wijk Villamartín, dichtbij de prachtige stranden van Orihuela Costa en alle dagelijkse voorzieningen: winkelcentra, apotheken, restaurants, supermarkten, gezondheidscentrum, etc. Drie van de beste golfbanen in de omgeving, Villamartín, Las Ramblas en Campoamor liggen op slechts een klein eindje rijden.Het complex bestaat uit drie appartementsgebouwen met elk vier verdiepingen gebouwd rondom de gemeenschappelijke ruimte. Er zijn appartementen beschikbaar met 3 slaapkamers en 2 badkamers, in drie verschillende typen: begane grond met privétuin, midden verdieping met terras en bovenste verdieping met privédakterras met adembenemend uitzicht op zee. De ruime woonkamer combineert de woonkamer, eetkamer en de volledig uitgeruste Amerikaanse keuken. Alle slaapkamers hebben een inbouwkast en de hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer. Elk appartement heeft een ruim terras aan de woonkamer en de hoofdslaapkamer.Bouwjaar: Sleutelklaar