Townhouse / Semi-detached in San Miguel de Salinas

Townhouse / Semi-detached CLD-2383NB

Geen zin om te wachten en deze zomer nog genieten van uw eigen woning met 3 slaapkamers ? 
In dit project is er nog keuze uit een aantal verschillende types sleutelklare zuid gelegen woningen deels in Mediterrane stijl maar wel in de moderne tijd gebouwd en ingericht. Het project is gelegen op slechts enkele kilometers van het gezellige centrum van San Miguel de Salinas, waar ook de weekmarkt is en de leuke barretjes en restaurants. 
De woningen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers, 2 of 3 badkamers, woonkamer, keuken en een afgewerkt onderbouw waar een 4e slaapkamer kan worden gerealiseerd of een type woning waar u uw kunt uw auto onder uw huis parkeren. Bij de andere woningen is parkeerplaats in de parkeergarage en berging bij de prijs inbegrepen ! Het vrije uitzicht van het balkon of solarium zult u niet vervelen. Of spring in het gemeenschappelijke zwembad en neem een verfrissende duik.
Wilt u snel genieten voor een zeer aantrekkelijke prijs, alles nieuw en nog keuze uit de verschillende types, ligging en inrichting. Neem dan contact met ons kantoor op. 

Villa in San Miguel de Salinas

Villa CLD-1611NB

Deze residentie, bestaande uit 18 vrijstaande villa´s, wordt momenteel gebouwd op 10 kilometer van de uitstekende zandstranden van de Costa Blanca. Er zijn 4 verschillende typen villa´s beschikbaar, van 3 slaapkamer villa´s van 92 m² tot 4 slaapkamer villa´s van 197 m² woonoppervlakte. Dit is het kleinste model genaamd ´Gemma´ waarbij men de keuze heeft uit grondstukken van 300 m2 tot 710 m2. Bij de prijs zijn het zwembad van 7 x 4m en de vloerverwarming in alle badkamers inbegrepen. De bouwtijd van deze villa´s bedraagt 20 maanden, wat tevens inhoudt dat de indeling van het huis en de te gebruiken materialen nog gekozen kunnen worden door de koper. Neem contact met ons op voor meer informatie.