Villa in Santa Pola

Villa cld-1916nb

Bent u op zoek naar een villa welke binnen 10 kilometer van de luchthaven van Alicante igt, en slechts 4 km van het strand? Zoek niet verder, deze prachtige moderne nieuwbouwvilla´s hebben alles wat u wenst! Ze worden gebouwd in de buurt van een winkelcentrum, dus alle faciliteiten bevinden zich op loopafstand. Alle villa´s genieten van een privé zwembad á 6×3 meter, welke inbegrepen zit in de kostprijs! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Townhouse / Semi-detached in Santa Pola

Townhouse / Semi-detached cld-1645nba

Slechts 200 meter van de boulevard en de zandstranden van Santa Pola, staat dit sleutelklare project. Er zijn verschillende types aanwezig; Geschakelde woningen met 3 slaapkamers en 1 badkamer, geschakelde woningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers en onderbouw, appartementen met 2 slaapkamers en appartementen met 3 slaapkamers. Het project is voorzien van een mooi gemeenschappelijk zwembad en er zijn parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage te koop vanaf €22.280,-. Er is een modelwoning beschikbaar, dus neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Apartment in Santa Pola

Apartment CLD-2488NB

Met veel enthousiasme presenteren we u dit prachtige nieuwe wooncomplex van 120 appartementen in Gran Alacant, met uitzicht op de Middellandse Zee. De appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers, hebben een zorgvuldige indeling en hebben een prachtig uitzicht op zee, en het zwembad en de privétuinen van de urbanisatie. De nieuwe gebouwde appartementen met uitstekende kwaliteiten vormen een prachtige woonwijk met zwembad, ondergrondse privé parkeerplaats, berging, tuingebieden, en kinderspeelplaats.
De natuurlijke omgeving, de prachtige locatie tussen de steden El Altet en Santa Pola, en hun duinstranden maken de nieuwe appartementen één van de beste opties bij het kopen van een huis aan de Costa Blanca.
Neem voor meer informatie over het wooncomplex gerust contact met ons op!