Building plot in Torrevieja

Building plot CLD-2344

Bouwperceel te koop op slechts enkele kilometers van het centrum van Torrevieja. Alle faciliteiten zoals winkels, restaurants, scholen, sportcentrum, etc. zijn gelegen op loopafstand van dit perceel. De perfecte ligging dus om uw droomhuis te bouwen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. 

Villa in Torrevieja

Villa CLD-2034NB

Deze prachtige nieuwbouw villa’s zijn gelegen op maar 500 meter van het strand. In dit project worden 3 villa’s gebouwd beginnend bij 289 m² perceel. Alle drie de woningen hebben een woonoppervlak van 144 m² en hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woon- / eetkamer, een open keuken, een ruim terras met privé zwembad en een dakterras van 36 m². De woningen zijn afgebouwd en worden sleutel klaar opgeleverd. We hebben meer foto’s op kantoor! Neem gerust contact op.

Penthouse in Torrevieja

Penthouse CLD-2027NBA

Bedankt voor uw bezoek aan dit project van appartementen en penthouses in Los Balcones in Torrevieja. Dit project biedt prachtige woningen met 2 slaapkamers en 2 badkamers te koop aan. De huizen bieden een eigen solarium, diverse terrassen en een tuin. In de onderbouw zijn parkeerplaatsen en bergingen die onderdeel zijn van de koopsom. Er zijn ook laagbouwflats met 2 en 3 slaapkamers te koop. Er is een overloopzwembad van 200 m2 of meer dat door iedereen wordt gedeeld, samen met een jacuzzi, een zwemgedeelte voor kinderen, een “strand”, een grasveld en planten. Met een totale oppervlakte van 2687 m2 beschikt de woning over meerdere wandelpaden en een centrale tuin met verlichting, meubilair en diverse routes. Het doel van dit project is om de levenskwaliteit van de inwoners te verbeteren door zich te laten inspireren door het mediterrane erfgoed. De stranden van Punta Prima liggen op 3,5 kilometer afstand van Mirasal Apartments. Het duurt 10 minuten om bij de charmante jachthaven en boulevard van Torrevieja te komen. La Zenia Boulevard, het grootste openluchtwinkelcomplex aan de Costa Blanca en Costa Calida, ligt op ongeveer 7 kilometer afstand. Er zijn tal van golfbanen in de buurt, zoals Villamartin Golf, Las Colinas Golf & Country Club, Las Ramblas Golf en Lomas de Campoamor Golf. De afstand tot de luchthavens van Alicante en San Javier (Murcia) is respectievelijk 40 en 30 minuten met de auto.

 

Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen!