Villa in Vélez-Málaga

Villa CLDSR-7396

Deze prachtige bestaande grote villa in zeer goede staat, bestaat uit 2 aparte privé woningen met ieder een eigen ingang. De woning op straatniveau heeft een ruime inkomsthal, open volledige uitgeruste keuken, de woon-/eetkamer heeft direct toegang naar een ruim terras met prachtig zee -en bergzicht. Er zijn 2 dubbele slaapkamers, waarvan 1 met een eigen terras, en een badkamer. De 2e beneden privé woning heeft een ruime inkomsthal, een compleet open keuken, de woon- en eetkamer heeft toegang naar het terras en het zoutwater zwembad omgeven door ruime zonneterrassen met heel mooi zeezicht. De woning is voorzien van 2 grote slaapkamers en 1 kleiner kamer en een grote badkamer. Beide woningen zijn voorzien van een openhaard, airconditioning, alarmsysteem, veiligheid, satelliet-tv en Wi-Fi. Het perceel is zuid gericht en heeft een oppervlakte van 400 m2. Op verschillende terrassen kan men de hele dag heerlijk genieten en relaxen van de zon met geweldige uitzichten. Deze villa is ideaal als permanente woonplaats met mogelijkheid om de
volledig onafhankelijke gastenaccommodatie te verhuren of als vakantiewoning met groot verhuurpotentieel. De locatie is in een rustige residentie wijk en vlak aan de haven van Caleta de Vélez. Het ligt ook vlakbij het centrum van Torre del Mar. Bent u geïnteresseerd in deze villa en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Apartment in Vélez-Málaga

Apartment CLDS-7386NB

Dit moderne nieuwbouwproject laat niets te wensen over. De appartementen zijn voorzien van een berging, een dakterras en zijn beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers. De appartementen zijn gelegen vlak naast een prachtige golfbaan, die de appartementen uitermate geschikt maakt voor golfliefhebbers. Ook hebben de appartementen een parkeergelegenheid op het terrein en zijn ze gelegen op rijafstand van het strand. Daarnaast is er een gezamenlijk zwembad en zijn er appartementen beschikbaar met zeezicht. De gezamenlijke ruimtes zijn voorzien van een social club met een complete keuken en meubels en een fitness ruimte met apparaten.

Penthouse in Vélez-Málaga

Penthouse CLDS-7386NBB

Dit moderne nieuwbouwproject laat niets te wensen over. Deze zijn voorzien van een berging, een dakterras en zijn beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers. De appartementen zijn vlak naast een prachtige golfbaan gelegen, die uitermate geschikt maakt voor golfliefhebbers. Ook hebben de appartementen een parkeergelegenheid op het terrein en zijn ze gelegen op rijafstand van het strand. Daarnaast is er een gezamenlijk zwembad en zijn er penthouses beschikbaar met zeezicht. De gezamenlijke ruimtes zijn voorzien van een sociaal club met een complete keuken en meubels en een fitness ruimte met apparaten.