Villa in Vera

Villa CLD-2508NBA

In deze prachtige strandvilla adem je zee, warmte, maar vooral fantasie en rust. Het ligt op slechts 200 meter(!) van een prachtig strand met zacht zand en kristalhelder water, een van de mooiste stranden van Vera.
Deze nieuwbouw villa maakt deel uit van een wooncomplex van 100 vrijstaande villa’s. Comfort, elegantie en design aan de oevers van de Middellandse Zee. Deze moderne villa wijk is verdeeld in twee modellen, dit betreft het model met 2 verdiepingen. Deze specifieke villa behoort tot de laatste ontwikkelingen en brengt zijn charmante mediterrane ontwerp naar voren met houten plinten, natuursteenafwerkingen en witte enkellaagse bekleding , waardoor het pand als geheel meer licht en helderheid krijgt.
Standaard is een eigen een zwembad van 6 x 3 meter met gekleurde lichten en waterval, een grote terrastuin + een groot solarium , waar u uw eigen chill-outruimte kunt opzetten met pre-installatie voor een jacuzzi en buitenkeuken . De ideale plek om te ontspannen met een lekker drankje terwijl u overdag en ’s nachts van de zon geniet, terwijl u in stilte naar de sterren kijkt.
Een goed klimaat en goede stranden dat is precies waar deze woning in de nabijheid is gebouwd: een leven met zon. Een unieke kans ook voor naturisten onder ons. Op loopafstand afstand vindt u namelijk de offciele en beste naturistenstranden en een veelvoud aan soortgelijke diensten voor mensen die kiezen voor deze Way of Living in een eigen omgeving.
De villa´s zijn niet gebouwd in deze omgeving en is dit niet uw leefstijl dan heeft u hier geen last van en vindt u op slechts 10 minuten van uw woonwijk een winkelcentrum, met supermarkt, winkels, bars, restaurant maar ook andere facikiliteiten zoals een kartbaan en waterpark. Het natuurlijke landschap dat u voor u heeft en dat u niet zult kunnen stoppen met bewonderen, met 6 kilometer aan stranden van authentieke schoonheid: Las Marinas-Bolaga, Puerto Rey, El Playazo en Quitapellejos.