Penthouse in Villamartín

Penthouse CLD-2245NBA

Deze nieuwe residentie in fase III heeft een moderne uitstraling en zal in totaal bestaan uit 12 luxe appartementen. De gelijkvloerse appartementen hebben een terras en een ruim tuin gedeelte en de boven appartementen hebben een overdekt terras aan de living en een solarium op het dak. Alle appartementen bestaan uit 3 slaapkamers en 2 badkamers met vloerverwarming en inbegrepen zijn tevens de binnen- en buitenverlichting in de woning. Het appartementenblok wordt gebouwd in een afgesloten complex met een gemeenschappelijk zwembad van 8 x 16m en een groene natuurzone waar u in alle rust uw vrije tijd kunt doorbrengen en genieten van het uitstekende mediterrane klimaat in een goed gelegen gebied. Vlakbij zijn alle voorzieningen zoals supermarkten, cafeetjes en terrasjes, winkelcentra, golfbanen, restaurants, openbaar vervoer, enz. Er zijn er 2 sleutelklaar, deze hebben 2 slaapkamers, maar wel allebei een grote patio. Voor meer informatie, contacteer ons kantoor.

Villa in Villamartín

Villa CLD-2174NB

Deze 10 villa´s zijn gelegen nabij Villamartin, dichtbij een golf resort en het beroemde winkelcentrum La Zenia Boulevard. Er zijn meerdere modellen beschikbaar in het project, met 2 of 3 slaapkamers. In dit geval gaat het over het drie-slaapkamer en twee-badkamer model, welke verdeeld is over twee verdiepingen. Door de hoofdingang komt u direct in de ruime woon-/eetkamer en keukengedeelte. Door deze heeft u ook toegang tot het prachtige buitenterras. Ook vindt u op deze verdieping de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Op de eerste verdieping zijn de andere twee slaapkamer gebouwd. De badkamer komt u tegen in de gang. Beide slaapkamers hebben hun eigen balkon. Om echt te genieten van de Spaanse zon kunt u gebruik maken van het dakterras van 32m². Het huis heeft vloerverwarming in de badkamers, dubbele beglaasde ramen en pre-geïnstalleerde airco. Een zwembad, extra verlichting of meubel pakketten kunnen apart aangekocht worden. Voor verdere details en vragen, neemt u contact op met ons kantoor.

Apartment in Villamartín

Apartment CLDV-4446

Dit zuid georiënteerde appartement op de bovenste verdieping heeft 2 slaapkamers, 2 badkamer, woonkamer, eetkamer, berging en privé parkeerplaats. Het appartement is goed verlicht door de grote ramen aan de kant van het terras. Dit terras is gevestigd op een balkon en biedt uitzicht over het resort, het bos en de Middellandse zee. Het appartement is te vinden in de buurt van de golfbanen en vele andere voorzieningen.